CEPID

El Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament posa a disposició un equipament de més de 5.700 m2 per activitats científiques i empresarials. Permet consolidar el creixement d'empreses, així com empreses del territori amb experiència en el camp de la innovació i que necessiten serveis de proximitat amb la universitat i amb altres infraestructures d'investigació.

També és la seu del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

 • Disseny
  El CEPID és un espai innovador, funcional i sostenible estructurat per fomentar el treball en grup i equipat amb les tecnologies més avançades.

 

 • Accessibilitat
  El centre es troba perfectament comunicat amb unes modernes infraestructures al seu servei. L'aeroport de Reus es troba a 3 km i l'estació de l'AVE a 15.

 

 • Situació
  Situat al cor del Tecnoparc Reus, el CEPID fomenta les sinergies amb les infraestructures de base tecnològica i d'investigació que s'han ubicat al parc, com el Centre de Bioempreses.

 

 • Oficines
  Amb un disseny modern i modulable, les oficines del CEPID permeten que la persona usuària adapti l'espai a les seves necessitats i gaudeixi de l'accés a les noves tecnologies i a les xarxes d'alta velocitat.

 

 

Av. Cambra de Comerç, 42 43204 Reus          +34 977 276 977          GPS: 41°08'31.6"N 1°07'49.7"E