REDESSA

Donem suport a la iniciativa empresarial, la generació de llocs de treball i la promoció econòmica a través d'assessorament especialitzat i centres d'empreses flexibles que s'adapten a tot tipus de negocis

REDESSA EN 3 MINUTS

SÒL I HABITATGE

La divisió d'Habitatge de REDESSA és l'eina de l'Ajuntament de Reus per promoure l'habitatge social, facilitar el planejament i la gestió del sòl industrial i residencial i promoure sòl per facilitar l'activitat econòmica en el territori, a més de materialitzar aquells encàrrecs constructius d'edificació d'interès municipal.

www.redessa.cat/sol-i-habitatge

FIRAREUS

El Centre de Fires i Convencions de firaReus disposa d'unes instal·lacions de 24.000 m2 amb sales d'excel·lents característiques tècniques i amb la possibilitat d'allotjar fins a 1.500 persones en un sol espai.

www.firareus.com

PROPERA ACTIVITAT

Comunicació: eines per arribar al teu client

Com tens previst arribar al teu client? Com donaràs a conèixer el teu producte o servei?

Data: Del 28/05/2018 al 28/05/2018
Lloc: Tecnoredessa, Edifici Tecnoparc
Més informació: https://bit.ly/2GDDMgN

SERVEIS A L'EMPRESA

Des de REDESSA donem suport a les persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial de futur, viable econòmicament i tècnicament.

SALA DE PREMSA

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a redessa@redessa.cat o mitjançant el següent formulari.

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar