ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

Com cada mes us deixem amb un petit resum de l’activitat de REDESSA durant el mes de juliol.

REDESSA

Nou noves empreses s’han instal·lat a REDESSA en el segon trimestre de l’any. Enginyeries i tecnològiques continuen sent el perfil majoritari de les empreses que sol·liciten instal·lar-se als nostres centres. Trobareu més informació CLICANT AQUÍ.

TECNOPARC, PARC TECNOLÒGIC I D’INNOVACIÓ

El Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus va participar en una jornada tecnològica organitzada pel Parque Garaia de Mondragón, amb el qual està agermanat durant tot l’any 2022. Aquesta col·laboració es fa en el marc del conveni amb l’APTE (Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España), entitat a la qual el Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus hi està adherit.  Més informació CLICANT AQUÍ.

firaReus Events

Pel que fa a l’activitat firal, aquest mes s’han dut a terme esdeveniments de diversa índole com la 15a edició dels premis Gaudí Gressol o les Jornades Excel·lència, sobre les bones pràctiques en la gestió de l’administració pública. També, s’ha presentat la tornada de l’exproReus després dos anys d’ajornament per la pandèmia. La fira multisectorial es farà del 8 al 12 d’octubre i es troba en fase de comercialització d’espais. Trobareu més informació CLICANT AQUÍ.

Aquest és el resum del mes de juliol, recuperarem els enviaments a partir del setembre. Que tingueu un bon estiu!

També et pot interessar