ACTIVITAT MENSUAL: NOVEMBRE

Aquest mes de novembre han finalitzat les sessions pràctiques del programa Innolab. En l’àmbit d’esdeveniments i congressos, a firaReus Events hem tornat a veure l’Auditori Antoni Gaudí amb aforament complet.

INNOVACIÓ:

L’Innolab de REDESSA ha finalitzat la primera etapa del programa, centrada en la formacio, i passem ara a les mentories personalitzades. Tenim 7 empreses participants: Qbed Consulting, Comercial Brell, Festiari, Laboratoris Escuredo, Grupo Mimara, Hotel Monumental Spa Mas Passamaner i Frabicante Lunas.

Recordem que aquest programa d’innovació està destinat a empreses que volen innovar en nous productes, serveis o procediments i també en nous models de negoci o organitzacionals, per així millorar la seva competitivitat i fomentar el seu creixement. Un cop finalitzada aquesta fase de formació, els participants tindran 10 sessions de mentoring personalitzat a través del qual podran desenvolupar els seus projectes d’innovació.

A contInuació us deixem un vídeo amb Oriol Bes, mentor que va dur a terme la primera sessió pràctica de l’Innolab

CENTRES D’EMPRESES

En el marc de la campanya de comunicació per donar a conèixer els centres d’empreses hem presentat el vídeo promocional de REDESSA Naus. El podeu veure a continuació:

firaReus Events

Per acabar, aquest mes de novembre s’han realitzat diferents actes sense limitació d’aforament en l’àmbit d’esdeveniments. Més de 200 persones van participar en l’acte Municipis per Viure, que s’emmarca en el Pla Estratègic Reus Horitzó i es va dur a terme a les instal·lacions de firaReus Events

També, el passat 4 de novembre l’auditori Antoni Gaudí de firaReus Events es va omplir amb 750 persones, en el marc de l’assemblea de delegats de Comissions Obreres de Catalunya (CCOO).

 

També et por interessar