Centres d'empreses

REDESSA gestiona un total de 26.000 m2 d'oficines als centres de REDESSA 1, CEPID i Tecnoredessa i 38.000 m2 de sòl industrial als complexes de REDESSA 2 i REDESSA 3 al polígon AgroReus i Mas Batlle, respectivament.

Disposem de centres d'empreses flexibles, que s'adapten a les necessitats del teu negoci, amb despatxos de fins a 1.200 m2, naus i sòl industrial en un ambient empresarial de primer nivell, amb serveis com fibra òptica, CPD, Centraleta IP, recepció, aparcament i menjador, entre d'altres. Vine i t'ajudarem a trobar el teu espai!

LLISTAT DE CENTRES

REDESSA gestiona diversos centres d’empreses a Reus

REDESSA Viver

REDESSA Viver

El centre d'empreses de REDESSA 1 és el destinat als emprenedors que inicien la seva activitat, els quals trobaran un edifici on compartir espai amb altres emprenedors, alhora que treballen també al costat d'empreses consolidades.

MÉS INFORMACIÓ
REDESSA Cepid

REDESSA Cepid

El Centre Empresarial per a la Innovació i el Desenvolupament posa a disposició un equipament de més de 5.700 m2 per activitats científiques i empresarials.

MÉS INFORMACIÓ
REDESSA Tecno

REDESSA Tecno

En aquestes instal·lacions comparteixen espai el Centre de Fires i Convencions de firaReus i el centre d'empreses de Tecnoredessa, centrat sobre tot en les empreses tecnològiques

MÉS INFORMACIÓ
REDESSA Naus

REDESSA Naus

El Complex Empresarial REDESSA 2 està ubicat en una zona industrial consolidada de la ciutat de Reus, entre el polígon de Mas de Batlle i el d'Agro-Reus

MÉS INFORMACIÓ
REDESSA Sòl

REDESSA Sòl

El Complex Empresarial REDESSA 3 ofereix parcel·les industrials en règim de compra

MÉS INFORMACIÓ
Coworking

Coworking

El servei coworking ofereix un espai de treball comú a freelances i professionals autònoms i independents on podran desenvolupar la seva professió

MÉS INFORMACIÓ

LOCALITZACIÓ DELS CENTRES D'EMPRESES

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a [email protected] o mitjançant el següent formulari.

mujer