El HUB FOODTECH & NUTRITION és una iniciativa publicoprivada que té com a finalitat la creació d'un ecosistema catalitzador d'innovació que impulsa dos sectors estratègics a Reus i a la Catalunya Sud: el tecnològic, amb un Clúster TIC que aplega 60 empreses i entitats amb més de 2.000 treballadors i 1.000 M de € de facturació; i l'alimentari, amb més de 100 empreses a la demarcació de Tarragona, més de 6.000 treballadors i 2.500 M de € de facturació anual.

Imatge d’una dona amb el cabell llarg i bata que està d’esquena treballant a un laboratori

El Hub Footech & Nutrition dona resposat als reptes presents i futurs d’aquest sector, en tres verticals d’investigació: envelliment saludable, nutrició personalitzada i producció eficient i sostenible. I aporta solucions tecnològiques vinculades a tecnologies com blockchain, intel·ligència artificial, realitat augmentada, impressió 3 D, internet de les coses i drons.

Coneix l’ecosistema on les noves tecnologies i la investigació en nutrició transformen el sector alimentari, generant noves vies de creixement que acceleren la transformació econòmica i social de la Catalunya Sud.

La nostra missió

Un projecte tractor de col·laboració amb impacte en la competitivitat de les empreses tecnològiques i alimentàries, que connecta de manera eficient tots els agents amb capacitat real d’accelerar la transformació econòmica i social de la Catalunya Sud.

Imatge d’una persona en tons blaus al laboratori treballant amb elements gràfics del logotip de REDESSA HUB
logo Ajuntament de Reus
Logo Redessa
Logo Universitat rovira i virgili
logo eurecat
logo diputació tarragona
Logo Clúster Tic Catalunya Sud

DOCUMENTACIÓ PER DESCARREGAR

Ets empresa, emprenedor o startup?

Tenim l’espai que necessites