Ajuntament de Reus

INNOLAB

L’Innolab ofereix solucions als reptes d’innovació que plantegen les empreses.


El laboratori d’innovació per a pimes està destinat a empreses que volen innovar en nous productes, serveis o procediments i també en nous models de negoci o organitzacionals, per així millorar la seva competitivitat i fomentar el seu creixement.

 

El procediment de l'Innolab és: 

 

DETECTAR OPORTUNITATS -> RECURSOS I METODOLOGIES -> MENTORING PERSONALITZAT -> FER-HO REALITAT!

 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: 20 D'OCTUBRE

 

Comptem amb més de 20 mentors amb experiencia en nous productes, serveis, models de negoci, gestió de projectes, tecnologia, startups, etc. 

REQUISITS

Poden participar-hi empreses establertes a Reus, amb un mínim de 3 anys d'antiguitat i una plantilla d'entre 5 i 50 treballadors. 
Les empreses interessades hauran de presentar el repte pel qual volen cercar idees o solucions innovadores. Un equip, format per mentors de l'Innolab i tècnics de REDESSA, seleccionarà les empreses que entraran a formar part del laboratori d'innovació, seguint criteris d'impacte econòmic, disrupció i rellevància del desafiament presentat.
L'Innolab estarà en funcionament fins al mes de juny i les empreses podran sol·licitar participar en qualsevol moment, ja que cada repte es treballarà de manera individualitzada.


INSCRIU-TE

T'ajudem a impulsar el teu projecte tecnològic

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA