EL PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT A L’EMPRENEDOR DE L’ESCOLA D’EMPRENEDORIA ES POSA EN MARXA AMB UN NOU FORMAT

Setembre 2018

EL PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT A L’EMPRENEDOR DE L’ESCOLA D’EMPRENEDORIA ES POSA EN MARXA AMB UN NOU FORMAT

REDESSA ha donat inici a un nou curs del programa d’acompanyament a l’emprenedor de l’Escola d’Emprenedoria. Aquest programa que s’estructura en set sessions centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l’hora de crear un negoci, s’ha dissenyat pensant en un nou format més acollidor i participatiu. És per aquest motiu que la primera sessió, celebrada aquest matí, s’ha realitzat a la sala creativa de l’edifici Tecnoparc, un nou espai singular que respon als nous models de treball vinculats als conceptes de pensament creatiu.

La temàtica d’aquesta primera trobada ha girat al voltant dels propòsits vitals i professionals per connectar amb la idea de negoci i comunicar-la d’una forma directa, autèntica i engrescadora. El programa, que compta amb nous ponents, l’ha inaugurat Magda Barceló, coach i facilitadora, amb una sessió experiencial en format reduït en la qual han participat una desena de professionals. A través d’exercicis pràctics i diàleg, els emprenedors han explorat el seu propòsit vital, la seva unicitat, i la seva temporalitat vital entenent la seva idea de negoci com una expressió tangible de la raó de ser de cadascú.

La pròxima sessió, que anirà a càrrec del consultor d'empreses Xavier Mas, serà el dimecres 3 d’octubre i tractarà l’estratègia empresarial, de la idea al negoci. Per facilitar l’assistència de les persones interessades, totes les sessions d’aquest itinerari, que finalitzarà el 12 de desembre, se celebraran en dimecres amb un horari més ampli que serà de 9.30 a 11.30 h del matí. Les persones que hagin participat a totes les sessions, rebran un diploma en finalitzar el curs. No obstant això, hi ha la possibilitat que aquells que necessitin formació en algun tema específic, assisteixin a les diferents sessions de forma aïllada. L'assistència a totes les sessions és gratuïta. 

Més informació AQUÍ.


DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar