SERVEIS A L'EMPRESA ESCOLA D'EMPRENEDORIA

L'itinerari s'estructura al voltant de càpsules formatives centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l'hora de crear un negoci. Així, la temàtica prevista gira al voltant d'aspectes com la idea de negoci i el pla d’empresa; les formes jurídiques i les obligacions fiscals; la fiscalitat, el màrqueting; la comunicació estratègica per arribar als clients; la interpretació del balanç comptable; el tipus d’assegurances i la ubicació empresarial.

En total, s'oferiran set càpsules entre el 19 de setembre i el 12 de desembre. Serà a les instal·lacions de Tecnoredessa a l'Edifici Tecnoparc, en horari de 9.30 a 11.30 h del matí. Aquestes sessions es tornaran a repetir en un segon itinerari que es desenvoluparà a partir de gener del 2019. La finalitat és que els nous emprenedors puguin decidir les sessions o l’itinerari a seguir, segons la seva disponibilitat. No és obligatori fer tot el recorregut, les persones que necessitin formació en algun tema específic, podran assistir a les diferents sessions de forma aïllada.

 

PROGRAMA I DATES PROVISIONALS PER ALS DOS ITINERARIS:

 1. Com connectar amb el teu projecte – 19/09/ 2018 

 2. De la idea al negoci: estratègia empresarial – 3/10/2018

3. Obligacions fiscals segons la forma jurídica – 17/10/2018

4. Pla de màrqueting i estudi de mercat - 31/10/2018

5. Comunicació: com arribar al teu client –14/11/2018

6. Com interpretar el teu balanç comptable – 28/11/2018

7. Inici d'activitat: entorn legal, llicències ambientals i ubicació estratègica – 12/12/2018

Aquest programa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, la Universitat Rovira i Virgili, a través de la Càtedra d’Emprenedoria; ESIC, Business and Màrqueting School; PIMEC; UOC i professionals independents experts en els diferents temes a tractar.

L'assistència a totes les sessions és gratuïta.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a redessa@redessa.cat o mitjançant el següent formulari.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar