SERVEIS A L'EMPRESA ESCOLA D'EMPRENEDORIA

El Programa d'Acompanyament a l'Emprenedor s'estructura al voltant de càpsules formatives centrades en els diferents àmbits a tenir en compte a l'hora de crear un negoci. Així, la temàtica prevista gira al voltant d'aspectes com la idea de negoci i el pla d’empresa; les formes jurídiques i les obligacions fiscals; la fiscalitat, el màrqueting; la comunicació estratègica per arribar als clients; la interpretació del balanç comptable; el tipus d’assegurances i la ubicació empresarial.

L'assistència a totes les sessions és gratuïta.

Les sessions previstes pel primer semestre de 2019 són:

14.02: COM CONNECTAR AMB EL TEU NEGOCI, a càrrec de Magda Barceló, coach, consultora i facilitadora.

28.02: DE LA IDEA AL NEGOCI: ESTRATÈGIA EMPRESARIAL, a càrrec de Xavier Mas, assessor d'empreses en professionalització i expansió de negocis.

14.03: OBLIGACIONS FISCALS, FORMES JURÍDIQUES I LLICÈNCIES, a càrrec de Cèsar Ruiz de la consultora Jurisa i d'Alexandra Llorens, enginyera tècnica industrial del departament d'activitats de l'Ajuntament de Reus.

28.03: L'EMPRESA EN NÚMEROS: ELEMENTS CLAUS DEL PLA FINANCER, a càrrec de Xavier Càmara, director de la Càtedra d'Emprenedoria i Creació d'Empreses de la URV.

11.04: ESTUDI DE MERCAT, MARKETING INTELLIGENCE I NEUROMÀRKETING, a càrrec d'Hildebrand Salvat, director tècnic del Gabinet Ceres i Marta Villalta, gerent de l'Agència de promoció de ciutat.

09.05: ESTRATÈGIES PER VENDRE: EL PLA DE MÀRQUETING, a càrrec de Lucía Piqué-Vidal, professora de màrqueting d'ESIC.

30.05: LA COMUNICACIÓ PER CAPTAR I FIDELITZAR AL TEU CLIENT, a càrrec de David Achell, professor de la UOC i soci fundador de l'agència de comunicació Metropost.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a redessa@redessa.cat o mitjançant el següent formulari.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar