Ajuntament de Reus

SÒL I HABITATGE

DIVISIÓ HABITATGE DE REDESSA: 

La divisió d'Habitatge de REDESSA ha estat la promotora, per encàrrec de l'Ajuntament de Reus, dels habitatges de lloguer de les promocions de Mas Bertran I i II, Granja Massó i La Patacada i ha desenvolupat diferents sectors industrials, com el del Tecnoparc. També ha realitzat accions singulars com el Gaudí Centre, el Casal de la Dona o el Centre Cívic de La Patacada.

L'entitat, de marcat caire social i de servei als ciutadans, centra la seva activitat en facilitar l'accés a l'habitatge, oferir espais de desenvolupament econòmic generadors de llocs de treball i la creació d'espais de convivència, d'acord als encàrrecs de l'Ajuntament de Reus.

CATÀLEGS

Veure catàleg d'immobles disponibles

Naus i solars industrials
Edificis
Locals

 CARTA DE SERVEIS

Consulta la Carta de Serveis de l'oficina d'Habitatge

Si estàs interessat en llogar/comprar una nau o solar industrial, contacta'ns trucant al 977 300 304

 

TRUCA ARA

PROMOCIONS DISPONIBLES DE LLOGUER

GRANJA MASSÓ

GRANJA MASSÓ

La promoció ubicada al C/ Comunitat de Múrcia, 4 de Reus (Granja Massó), consta d’un edifici amb planta baixa i tres plantes destinades als habitatges (4 habitatges per planta). Hi ha 10 habitatges amb aparcament vinculat, a més de 3 aparcaments per moto.

Hi ha 16 habitatges de tipologia “loft” (hi ha un espai que està habilitat com a dormitori). Els habitatges en planta baixa tenen un pati d’us exclusiu dels habitatges. La superfície útil va des de 31,20m2 a 36,90m2.

MAS BERTRAN I

MAS BERTRAN I

Aquesta promoció es troba ubicada al C. Pintor Fuster, 75-81 de Reus.

Està formada per un edifici de planta baixa + 2 destinades a habitatges (10 habitatges per planta), amb aparcament per tots els habitatges en planta subterrània.

Així, hi ha un total de 30 habitatges, un dels quals està adaptat a persones amb minusvalidesa. Tots els habitatges són de dues habitacions menys l’adaptat que és d’una habitació. Els habitatges en planta baixa tenen un pati d’ús exclusiu per l'habitatge. La superfície útil dels habitatges és d'entre 42,49m2 a 49,90m2.

LA PATACADA

LA PATACADA

La promoció de La Patacada consta de pisos d’entre 40 i 60 m2 amb preinstal·lació d'aire condicionat i cuina americana (amb forn i vitroceràmica). Són 46 habitatges, d'una o dues habitacions, als quals s'accedeix pel carrer Alt del Carme, 53-55. El preu del lloguer oscil·la entre els 300 i els 398 € al mes i tots els habitatges disposen d'aparcament i traster vinculat, inclòs en el preu. Actualment aquesta promoció no disposa d’habitatges disponibles.

MAS BERTRAN II

MAS BERTRAN II

Aquesta promoció es troba ubicada al C. Antoni Martí i Bages, 31 / C. Cantàbric, 34 de Reus.

Està formada per dos edificis de 36 i 32 habitatges, amb planta baixa + dues plantes destinades a habitatges amb aparcament per tots els habitatges en planta subterrània.

Així, hi ha 68 habitatges, dos dels quals estan adaptats a persones amb minusvalidesa.

Hi ha habitatges d’una o de dues habitacions:

  • 16 habitatges d’una habitació
  • 52 habitatges de dues habitacions
  • Els habitatges en planta baixa tenen un pati d’ús exclusiu per l'habitatge
  • La superfície útil dels habitatges és d'entre 42,17m2 a 49,50m2

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a [email protected] o mitjançant el següent formulari.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA
mujer