SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PROGRAMA DE TRANSMISSIÓ D’EMPRESES DE REEMPRESA

Redacció: 18/12/2017

Es farà aquest dimecres a la Facultat d’Economia i Empresa de la URV

La facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili acull aquest dimecres, 29 de novembre, el «Cafè de la Reempresa», una sessió informativa sobre Reempresa, el programa de compravenda de petites i mitjanes empreses que té per objectiu afavorir la continuïtat i el creixement de negocis en ple funcionament, els quals necessiten un relleu en la propietat i direcció. D’aquesta manera, treballa per salvaguardar llocs de treball i evitar el tancament d’empreses econòmicament viables, alhora que ofereix assessorament als empresaris que volen cedir la seva empresa i a les persones reemprenedores disposades a donar-hi continuïtat.

En aquest sentit, el «Cafè de la Reempresa», organitzat pel Centre de Reempresa de Catalunya amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, REDESSA, i la Càtedra d’Economia i Empresa de la URV, es dirigeix a totes aquelles persones interessades a cedir la seva empresa i també a potencials reemprenedors. La sessió, que es realitzarà de 15 a 17 h, servirà per donar a conèixer el projecte i explicar com preparar-se per a poder realitzar la cessió d’un negoci amb èxit. A l’acte hi intervindran el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer. A més, es comptarà amb representants de l’empresa Prolim Higiene Industrial de Reus, que presentarà el seu cas d’èxit.

Les empreses que entren al programa de Reempresa han de complir dos requisits: estar en funcionament i ser viables econòmicament. Normalment el procés des que es comença la cessió d’una empresa fins que aquesta està en ple funcionament té una durada de 6 mesos.

També et pot interessar

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

Coincidint amb els seus trenta anys d'història, REDESSA ha celebrat la diada amb activitats culturals i un vermut networking adreçat als professionals que treballen als seus centres d'empresa Durant la  celebració, s'ha fet lliurament dels Premis CATalitzador que...