La Comunitat ofereix un espai on els professionals dels centres d’empreses de REDESSA poden establir sinergies entre ells a través d’activitats Culturals i esportives així com promoure el seu creixement professional.

compartir és la clau de l'exit

REDESSA TALKS

Jornades professionals centrades en aspectes jurídics, econòmics, de comunicació, comercials, etc.

REDESSA EXPERIENCE

Visites culturals en col·laboració amb Reus Promoció i sortides esportives amb la finalitat de fomentar un contacte més informal.

ACCÉS A CURSOS I FORMACIONS ESPECIALITZADES

Els membres de la Comunitat REDESSA tenen accés a cursos i formacions especialitzades en Blockchain, ciberseguretat, 5G o intel·ligència artificial; i en dinàmiques per fomentar la productivitat i les metodologies àgils i innovades a l’empresa.

SESSIONS INFORMATIVES AMB MENTORS EXPERTS EN L’ÀMBIT DE LA INNOVACIÓ I LES NOVES TECNOLOGIES

Possibilitat d’assistir a les formacions de la Incubadora TIC i l’Innolab sobre innovació i creixement empresarial a través de les noves tecnologies.

Descobreix laComunitat REDESSA

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Consulta els proxims activitats i inscribe-te fent clic a la imatge

Evento 3
evento 5

GALERIA

Inscriu-te

INSCRIPCIÓ A LA COMUNITAT REDESSA

Aprofita tots els avantatges de la comunitat participant a activitats culturals, esportives i professionals.
Vols formar part de la Comunitat Redessa?  Doncs endavant, contesta les següents preguntes!    De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A. (REDESSA) com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de donar tràmit a la seva sol·licitud d’inscripció, així com gestionar la seva inscripció en les activitats que indiqui, sobre la base del seu consentiment previ. Així mateix, l’informem que, per a la consecució d’aquesta finalitat, REDESSA portarà a terme decisions individuals automatitzades, incloent-hi l’elaboració de perfils. Es poden preveure cessió de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per a la consecució de les finalitats, i les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit a La clàusula de protecció de dades de la primera capa i els checkbox hauran d’incorporar-se aquí. l’adreça Av. de Bellissens, núm. 42 – 43204 Reus (Tarragona), a l’adreça de correu electrònic [email protected] o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Reus. Addicionalment, si considera que REDESSA està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT). Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat.