Empreses instal·lades

Més de 1.300 professionals repartits en 150 empreses.

“Estar ubicats a REDESSA, a més dels avantatges que comporta estar instal·lat en un edifici amb equipaments comuns de gran nivell, ens ha donat una gran flexibilitat per adaptar les nostres oficines i facilitar-nos el creixement. A més, hem conegut diferents empreses també instal·lades amb les que hem arribat a importants acords de col·laboració.”

Rafa Fuertes

CEO Viajes Para Ti

“Gràcies a REDESSA vàrem poder escalar de 2 persones a l’equip fins a 100, amb una oficina modulable i sense preocupar-nos dels serveis o d’habilitar nous espais. En definitiva, el que necessita una startup en els seus primers anys de vida: acompanyament i tenir el màxim temps per dedicar-se a la captació de clients.”

Miquel Antolín, CEO i Co-founder i Mireia Trepat, CMO i Co-founder

Freshly Cosmetics

“REDESSA ens ha proporcionat l’espai idoni per créixer com startup, oferint una arquitectura moderna i tots els serveis que una empresa pot necessitar.”

Josep Cester, CEO

Place To Plug

“REDESSA ha contribuït notòriament al creixement de Copy Valls, fent possible unes noves instal·lacions i aportant més valor qualitatiu a l’empresa”.

Érica Ferrándiz Rodríguez, Direcció

COPY VALLS

“Necessitàvem una part d’oficina, més una part de laboratori i REDESSA ens va facilitar tot això i els serveis com les sales i la connexió amb altres empreses.”

Adrià Maceira, CEO de

Creatsens

“El que més valorem d’estar a REDESSA Viver és la proximitat del tracte i la comoditat. Recentment hem hagut de llogar un altre despatx i REDESSA ens ho ha posat molt fàcil, així que estem realment molt contents.”

Albert Escala, Gerent

Generation RFID

“Laserlab neix a REDESSA Viver com a projecte de nova creació. Allà vam estar-hi 4 anys i quan l’empresa va créixer, REDESSA ens va donar l’oportunitat de fer evolucionar el nostre negoci a REDESSA Naus. Això ens ha permès adaptar-nos i seguir amb el creixement empresarial.”

Enric Àvila

Fundador Laserlab

«El preu del lloguer ens va ajudar molt a començar el negoci atès que era més econòmic que el preu de mercat. Fa 18 anys que estem a REDESSA. Actualment l’empresa està formada per 7 treballadors i 2 oficinistes.»

Víctor Blasco

Responsable Electromecànica Blasco Gómez S.L

Ets empresa, emprenedor o startup?

Tenim l’espai que necessites