Premis TIC Catalunya Sud

Els Premis TIC Catalunya Sud 2024 tenen com a objectiu reconèixer, premiar i donar visibilitat a les empreses i projectes del sector tecnològic que han contribuït de manera significativa al desenvolupament econòmic, social i tecnològic de la regió de Catalunya Sud.

Ets una empresa del sector tecnològic? Tens un projecte que encaixa dins l’àmbit d’aquests premis? Emplena el següent formulari per poder valorar la teva candidatura.

Formulari per presentar una candidatura

  Criteris que es valoren:

  En aquest espai, pots fer-nos arribar la teva justificació en aquells criteris de valoració en els que creguis que encaixa i destaca el teu projecte.


  Si necessites adjuntar algun document per a la teva candidatura, pots fer-ho aquí.


  En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC, S.A., amb NIF A-43423649 i domicili a Av. de Bellissens, núm. 42 – 43204 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament poder contactar-li per donar-li resposta a la consulta que ens hagi fet a través del formulari i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.

  En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili del Responsable del Tractament o a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]. Addicionalment, si considera que el Responsable del Tractament està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

  Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.redessa.cat/politica-de-privacitat.