Serveis

Tant si ets empresa, emprenedor, startup o spinoff REDESSA posa a la teva disposició una amplia gamma de serveis.

Servei integral

Si t’instal·les als nostres centres, només has de centrar-te a fer créixer el teu projecte. Nosaltres ens encarreguem de la resta: manteniment, consums, neteja: diga’ns què necessites, estem per ajudar-te.

Som experts en softlanding: ajudem a les empreses a instal·lar-se a la ciutat. Agilitzem tràmits administratius i disposem de consultoria tècnica amb arquitectes i enginyers. Et posem en contacte amb serveis immobiliaris.

Talent

Treballem de la mà del Clúster TIC en l’Escola TIC, un projecte que forma a professionals a la mida de les necessitats de les empreses tecnològiques associades.

Converses REDESSA: Programem jornades centrades en temes estratègics per les empreses del territori.

Clústers estratègics: Promovem i col·laborem estretament en la generació d’activitat i networking entre els dos sectors estratègics amb més pes a la Catalunya Sud: el tecnològic i el de nutrició i salut.

Comunitat

Formar part de la comunitat REDESSA té molts avantatges: accés a la intranet per connectar amb la resta d’usuaris de REDESSA, continguts exclusius, organització de jornades, formacions i assessorament personalitzat.

Serveis addicionals per a empreses

A l’empresa, en català.

Serveis de correcció i traducció, formació a mida, Voluntariat per la llengua a l’empresa, i assessorament en normativa lingüística i selecció de personal, oferts pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura.

MÉS INFORMACIÓ

Bases Premi CATalitzador

Empreses instal·lades

Més de 1.300 professionals repartits en 150 empreses.

 

Ets empresa, emprenedor o startup?

Tenim l’espai que necessites