Serveis

Tant si ets empresa, emprenedor, startup o spinoff REDESSA posa a la teva disposició una amplia gamma de serveis.

Servei integral

Si t’instal·les als nostres centres, només has de centrar-te a fer créixer el teu projecte. Nosaltres ens encarreguem de la resta: manteniment, consums, neteja: diga’ns què necessites, estem per ajudar-te.

Som experts en softlanding: ajudem a les empreses a instal·lar-se a la ciutat. Agilitzem tràmits administratius i disposem de consultoria tècnica amb arquitectes i enginyers. Et posem en contacte amb serveis immobiliaris.

Talent

Treballem de la mà del Clúster TIC en l’Escola TIC, un projecte que forma a professionals a la mida de les necessitats de les empreses tecnològiques associades.

Converses REDESSA: Programem jornades centrades en temes estratègics per les empreses del territori.

Clústers estratègics: Promovem i col·laborem estretament en la generació d’activitat i networking entre els dos sectors estratègics amb més pes a la Catalunya Sud: el tecnològic i el de nutrició i salut.

Comunitat

Formar part de la comunitat REDESSA té molts avantatges: accés a la intranet per connectar amb la resta d’usuaris de REDESSA, continguts exclusius, organització de jornades, formacions i assessorament personalitzat.

Serveis addicionals per a empreses

A l’empresa, en català.

Serveis de correcció i traducció, formació a mida, Voluntariat per la llengua a l’empresa, i assessorament en normativa lingüística i selecció de personal, oferts pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura.

MÉS INFORMACIÓ

Empreses instal·lades

Més de 1.300 professionals repartits en 150 empreses.

 

Ets empresa, emprenedor o startup?

Tenim l’espai que necessites