ADJUDICATS DOS LOTS DE SÒL INDUSTRIAL DE REDESSA 3 PER 573.100 EUROS

Redacció: 17/05/2021

Els lots havien quedat deserts en la subhasta que es va fer l’estiu passat i es van tornar a subhastar a mitjans d’abril

     REDESSA ha adjudicat dos lots de sòl industrial del polígon AgroReus a l’empresa Unió Nuts, SCCL per un valor de 573.100 euros més iva. Aquests dos lots van quedar deserts l’estiu passat i es van tornar a treure a subhasta a mitjans d’abril. Estaven formats per 6 parcel·les ubicades entre els carrers de Castillejos i d’Apel·les Mestres.

     Concretament, el primer lot està format per les parcel·les 14, 16, 18, 20 i 22 que sumen una superfície de 3.075,75 m2. El preu de sortida era de 424.453,50 euros més IVA i ha estat adjudicat a Unió Nuts, SCCL per un import de 431.550 euros. 

     El segon lot està format per la parcel·la 26, amb una superfície de 1.219,12 m2 i un preu de sortida de 134.627,42 euros més IVA. En aquest cas, dues empreses han presentat oferta econòmica i finalment s’ha adjudicat també a Unió Nuts SCCL per un import de 141.550 euros més IVA.

     La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “la voluntat és destinar aquest import a iniciatives vinculades al creixement econòmic del territori, a través de mesures que s’hauran d’aprovar per part del Consell d’Administració de REDESSA”.

     En aquest sentit, des de REDESSA s’estan treballant els eixos estratègics que marcaran les línies d’actuació, a través d’iniciatives vinculades al Pla de Reactivació Econòmica.

També et pot interessar

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

Coincidint amb els seus trenta anys d'història, REDESSA ha celebrat la diada amb activitats culturals i un vermut networking adreçat als professionals que treballen als seus centres d'empresa Durant la  celebració, s'ha fet lliurament dels Premis CATalitzador que...