ACTIVITAT MENSUAL: OCTUBRE

Redacció: 29/10/2021

Aquest mes d’octubre hem presentat oficialment molts projectes que havíem començat a treballar al primer semestre de l’any. A grans trets, els temes més destacats han estat la presentació del projecte de construcció de l’Antiga Hispània, la posada en marxa de l’Innolab i la represa de l’activitat sense restriccions d’aforaments a firaReus Events.

HABITATGE: PROJECTE ANTIGA HISPÀNIA

A mitjans de mes, es va fer la roda de premsa de presentació del projecte de l’Antiga Hispània. L’Ajuntament de Reus va anunciar una inversió de 15,9 milions d’euros per a la promoció municipal de 60 pisos protegits i 330 places d’aparcament públic.

Si voleu més informació del projecte CLIQUEU AQUÍ. 


INNOVACIÓ: POSADA EN MARXA DE L’INNOLAB

El 9 d’octubre vam organitzar la primera Jornada d’Innovació, que donava el tret de sortida al programa de l’Innolab, que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus i a través del qual es vol fomentar la innovació a les pimes de la ciutat.

Aquesta setmana, vuit empreses han iniciat la fase de formació, que es farà cada dijous fins el dia 25 de novembre, a la Sala 220 de REDESSA Tecno.

 CENTRES D’EMPRESES: TORNA FRESHLY (TEMPORALMENT)

Freshly Cosmetics ha instal·lat un centre logístic efímer al recinte firal de firaReus Events. L’empresa, que ja va tenir la seva seu a REDESSA Tecno, doblarà la seva capacitat logística ocupant uns 1.800 m2, entre l’1 i el 30 de novembre, per encarar la seva campanya del Black Friday.

Vam enviar una nota de premsa que podeu recuperar CLICANT AQUÍ.


firaReus Events: ESDEVENIMENTS SENSE RESTRICCIÓ D’AFORAMENT

Per acabar, aquest mes d’octubre s’ha reprès l’activitat presencial sense limitació d’aforaments en l’àmbit dels esdeveniments corporatius i congressos.

El 5 d’octubre va tenir lloc el 7è curs de Pediatria Pràctica. Més de 300 professionals de tot l’Estat van participar en aquest curs organitzat per l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Institut Català de la Salut.

Més informació aquí:

I aquest cap de setmana, se celebrarà la marxa cicloturista Mussara Reus 2021, amb uns 3.600 inscrits.

Més informació aquí:

 

Que gaudiu del cap de setmana llarg i tingueu una bona castanyada!

També et pot interessar

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

Coincidint amb els seus trenta anys d'història, REDESSA ha celebrat la diada amb activitats culturals i un vermut networking adreçat als professionals que treballen als seus centres d'empresa Durant la  celebració, s'ha fet lliurament dels Premis CATalitzador que...