WINBIA HA REBUT EL PREMI GRESOL JOVE AL TALENT EN MÀRQUETING

Redacció: 21/04/2023

L’agència especialitzada en la gestió de publicitat a Internet està instal·lada a REDESSA Tecno

Winbia, una agència de màrqueting digital especialitzada en la gestió de publicitat a Internet a través de Google, Meta o Linkedin, instal·lada a REDESSA Tecno, ha estat una de les guanyadores de la vuitena edició dels Premis Gresol Jove al Talent Emprenedor.

L’objectiu de les fundadores de Winbia, Bistra Ivanova i Alba Blanco, és que els seus clients disposin d’una visió eficaç de les dades que obtenen de les seves campanyes per poder millorar l’estratègia. A més, compten amb una altra línia de negoci enfocada a obrir nous canals de venda internacional per a fabricants i retailers a través dels principals marketplaces.

L’esdeveniment de la Fundació Gresol es va celebrar aquesta setmana a Salou i va comptar amb més de 120 assistents, entre joves emprenedors i autoritats del territori com ara, el rector de la URV, Josep Pallarès i la secretària territorial de Pimec a Tarragona, Gema Gasulla.

Durant l’acte, es va parlar sobre el talent com a element clau per portar el territori cap a un futur millor i es van lliurar tres premis en les categories de Talent Tecnològic (Oryzite), en Màrqueting (Winbia) i Acadèmic (Dr. Albert Fabregat Sanjuan).

També et pot interessar

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

Coincidint amb els seus trenta anys d'història, REDESSA ha celebrat la diada amb activitats culturals i un vermut networking adreçat als professionals que treballen als seus centres d'empresa Durant la  celebració, s'ha fet lliurament dels Premis CATalitzador que...