REDESSA ORGANITZA UNA JORNADA PER DONAR A CONÈIXER LÍNIES DE FINANÇAMENT PER A STARTUPS I PIMES

Redacció: 25/04/2023

“Emprenent el futur que volem” és el títol de la jornada que s’emmarca en els serveis de la Incubadora TIC

El pròxim 3 de maig el Foyer Marià Fortuny de firaReus Events acollirà la jornada “Emprenent el futur que volem”, dedicada a explicar les línies de finançament per a startups i pimes que ofereix ENISA (Empresa Nacional de Innovación SA), entitat que depèn de la Direcció General d’Indústria i de la petita i mitjana empresa, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

L’acte començarà a les 10 del matí amb la presentació dels préstecs per a finançar projectes innovadors i de creixement empresarial que farà el tècnic d’ENISA, Ignacio Liñan.

A continuació, els assistents també tindran l’oportunitat de conèixer l’experiència de tres empreses del territori que han rebut finançament a través d’ENISA. Es tracta d’E-Agora, Etecnic i Biosfer Teslab.

Després d’una petita pausa, hi haurà tècnics d’ENISA disponibles per revisar projectes d’empresa i concretar l’encaix del teu projecte amb les diferents línies de finançament.

La jornada s’emmarca en els serveis de la Incubadora TIC de REDESSA.

La inscripció és gratuïta i es pot fer clicant aquí.

També et pot interessar

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

Coincidint amb els seus trenta anys d'història, REDESSA ha celebrat la diada amb activitats culturals i un vermut networking adreçat als professionals que treballen als seus centres d'empresa Durant la  celebració, s'ha fet lliurament dels Premis CATalitzador que...