EL HUB FOODTECH & NUTRITION OBRE CONVOCATÒRIA PER AL PROGRAMA GRATUÏT D’INNOVACIÓ PER A PIMES AGROALIMENTÀRIES 

Redacció: 15/05/2023

Les dinàmiques de l’Innolab s’explicaran en una jornada que es farà el dia 25 de maig, a firaReus Events  

Les empreses agroalimentàries de la Catalunya Sud, interessades a innovar en productes, serveis o procediments, poden optar a participar al programa gratuït d’innovació del Hub Foodtech & Nutrition.  

Els detalls de l’Innolab es presentaran en un acte que es durà a terme al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events, en una jornada que porta per títol: “Ets una empresa del sector agroalimentari i vols innovar, més i millor?” i que es durà a terme el dia 25 de maig.    

La jornada començarà a les 9.30 h amb la xerrada “Construint una cultura innovadora: palanca per a l’èxit empresarial”, a càrrec de David Ventura, director de màrqueting del Grup Carinsa, que investiga, fabrica i comercialitza fragàncies i aromes per al sector agroalimentari i que explicarà com fomenten la innovació i com aquesta ha anat evolucionant en la seva empresa, al llarg dels anys.  

A continuació, tres empreses del territori, adherides al Hub, presentaran els seus projectes d’innovació. Es tracta de Delafruit, Unió Agrària i Pintaluba, que intervindran amb la voluntat de compartir experiències que puguin resultar enriquidores per a la resta d’assistents.  

La jornada continuarà amb el bloc dedicat a donar a conèixer les dinàmiques d’innovació amb les quals treballaran les pimes agroalimentàries que accedeixin a la segona edició de l’Innolab. Aquest programa d’innovació iniciarà les sessions tècniques i formatives durant el mes de juny, per a continuar després amb les mentories personalitzades, que es faran entre els mesos de juliol i octubre. La finalitat és que les empreses participants obtinguin un pla d’innovació d’acord amb els seus objectius i a punt per a la seva implementació, un cop finalitzin el programa. 

Per acabar la jornada del dia 25 de maig, ACCIÓ presentarà les diferents línies d’ajuts existents i a les quals poden accedir les empreses del sector agroalimentari.  

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la web de REDESSA, www.redessa.cat

També et pot interessar

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

REDESSA acosta la diada de Sant Jordi al Tecnoparc

Coincidint amb els seus trenta anys d'història, REDESSA ha celebrat la diada amb activitats culturals i un vermut networking adreçat als professionals que treballen als seus centres d'empresa Durant la  celebració, s'ha fet lliurament dels Premis CATalitzador que...