LES 9 STARTUPS DE LA INCUBADORA TIC’23 ES PRESENTEN A POTENCIALS INVERSORS EN EL DEMO DAY

Redacció: 28/11/2023

L’acte es farà al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events aquest dijous, dia 30 a partir de les 16.30 h 

La Incubadora TIC finalitza el seu programa aquest dijous, 30 de novembre, amb el Demo Day, que es farà al foyer Maria Fortuny de firaReus Events, de 16.30 a 18.30 h, durant el qual els 9 projectes que han completat el programa es presentaran davant d’un panell d’experts i representants de l’ecosistema econòmic i empresarial de la Catalunya Sud, amb la finalitat de captar finançament i/o clients. Enguany, a més dels inversors també s’hi incorporaran empreses adherides al Hub i també d’altres sectors, interessades a col·laborar amb startups. 

Les startups d’aquesta 3a edició que hauran d’explicar breument els seus projectes son: 

  • Efizum (Joan Ribal): Plataforma tecnològica per millorar la gestió de tot el que envolta en l’empresa, sobretot les Pimes, sota el paradigma de la indústria 4.0. 
  • Erasmusing (Eudald Pons Boronat): Plataforma All-In-One, per estudiants internacionals, que resol les qüestions relatives a l’allotjament, les activitats culturals i socials, i, la descoberta de la ciutat de destí. 
  • Group B Live (Joan Pescador): Plataforma d’e-game amb simulació immersiva de competicions de ral·li en viu. Ofereix una nova modalitat esportiva que fins ara no estava contemplada en el món del ral·li: una gran comunitat en la qual els jugadors es connecten a través de servidors per gaudir de carreres online. 
  • Techtiva (Pau Vila): Software propi de gestió de projectes que ajuda a professionals de la construcció: constructores, promotores, despatxos tècnics i empreses industrials; a digitalitzar els seus processos operatius per guanyar rendibilitat i eficiència. 
  • Motiwate (Nàdia Gendugova): Plataforma de coaching d’equips personalitzada i contingut d’e-learning a metacompetències i soft skills per a startups tecnològiques en creixement i empreses amb certificacions de responsabilitat social. Alineem equips cap a un treball més humà i efectiu. 
  • Dreamcaster (Gerard Rodriguez): Empresa especialitzada en la realització audiovisual, retransmissions en streaming i creació i organització d’esdeveniments. 
  • Biophenolics (Husman Dabbagh): startup biotecnològica especialitzada en productes nutricèutics i aliments funcionals. Amb la voluntat de millorar l’estat físic de les persones, a través dels polifenols, produeix productes i suplements alimentaris amb ingredients 100% naturals que enforteixen el sistema immune amb fórmules científicament desenvolupades i patentades. 
  • Ingredalia (Miguel Angel Cubero): Plataforma per al desenvolupament i la industrialització d’ingredients funcionals a partir de subproductes vegetals de la indústria agroalimentària. 
  • Fotortech (Renato Peixoto Novais): Empresa de biotecnologia que té com a missió reduir el malbaratament alimentari, sota el paradigma de l’economia circular. Reutilitzen residus vegetals per transformar-los en un potenciador de sabor per a la indústria alimentària, a base de fongs comestible dalt en valor nutricional. 

INCUBADORA TIC  

La Incubadora TIC de REDESSA és un servei d’incubació i acceleració de projectes de base tecnològica, escalables i amb potencial de creixement. Aquest programa d’incubació de REDESSA està obert durant tot l’any. Més informació a www.redessa.cat, el correu [email protected], o bé trucant al telèfon 977 300 304. 

Galeria

També et pot interessar