ACTIVITAT MENSUAL: OCTUBRE

Redacció: 29/10/2021

Aquest mes d’octubre hem presentat oficialment molts projectes que havíem començat a treballar al primer semestre de l’any. A grans trets, els temes més destacats han estat la presentació del projecte de construcció de l’Antiga Hispània, la posada en marxa de l’Innolab i la represa de l’activitat sense restriccions d’aforaments a firaReus Events.

HABITATGE: PROJECTE ANTIGA HISPÀNIA

A mitjans de mes, es va fer la roda de premsa de presentació del projecte de l’Antiga Hispània. L’Ajuntament de Reus va anunciar una inversió de 15,9 milions d’euros per a la promoció municipal de 60 pisos protegits i 330 places d’aparcament públic.

Si voleu més informació del projecte CLIQUEU AQUÍ. 


INNOVACIÓ: POSADA EN MARXA DE L’INNOLAB

El 9 d’octubre vam organitzar la primera Jornada d’Innovació, que donava el tret de sortida al programa de l’Innolab, que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus i a través del qual es vol fomentar la innovació a les pimes de la ciutat.

Aquesta setmana, vuit empreses han iniciat la fase de formació, que es farà cada dijous fins el dia 25 de novembre, a la Sala 220 de REDESSA Tecno.

 CENTRES D’EMPRESES: TORNA FRESHLY (TEMPORALMENT)

Freshly Cosmetics ha instal·lat un centre logístic efímer al recinte firal de firaReus Events. L’empresa, que ja va tenir la seva seu a REDESSA Tecno, doblarà la seva capacitat logística ocupant uns 1.800 m2, entre l’1 i el 30 de novembre, per encarar la seva campanya del Black Friday.

Vam enviar una nota de premsa que podeu recuperar CLICANT AQUÍ.


firaReus Events: ESDEVENIMENTS SENSE RESTRICCIÓ D’AFORAMENT

Per acabar, aquest mes d’octubre s’ha reprès l’activitat presencial sense limitació d’aforaments en l’àmbit dels esdeveniments corporatius i congressos.

El 5 d’octubre va tenir lloc el 7è curs de Pediatria Pràctica. Més de 300 professionals de tot l’Estat van participar en aquest curs organitzat per l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Institut Català de la Salut.

Més informació aquí:

I aquest cap de setmana, se celebrarà la marxa cicloturista Mussara Reus 2021, amb uns 3.600 inscrits.

Més informació aquí:

 

Que gaudiu del cap de setmana llarg i tingueu una bona castanyada!

També et pot interessar