ADJUDICATS DOS LOTS DE SÒL INDUSTRIAL DE REDESSA 3 PER 573.100 EUROS

Els lots havien quedat deserts en la subhasta que es va fer l’estiu passat i es van tornar a subhastar a mitjans d’abril

     REDESSA ha adjudicat dos lots de sòl industrial del polígon AgroReus a l’empresa Unió Nuts, SCCL per un valor de 573.100 euros més iva. Aquests dos lots van quedar deserts l’estiu passat i es van tornar a treure a subhasta a mitjans d’abril. Estaven formats per 6 parcel·les ubicades entre els carrers de Castillejos i d’Apel·les Mestres.

     Concretament, el primer lot està format per les parcel·les 14, 16, 18, 20 i 22 que sumen una superfície de 3.075,75 m2. El preu de sortida era de 424.453,50 euros més IVA i ha estat adjudicat a Unió Nuts, SCCL per un import de 431.550 euros. 

     El segon lot està format per la parcel·la 26, amb una superfície de 1.219,12 m2 i un preu de sortida de 134.627,42 euros més IVA. En aquest cas, dues empreses han presentat oferta econòmica i finalment s’ha adjudicat també a Unió Nuts SCCL per un import de 141.550 euros més IVA.

     La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “la voluntat és destinar aquest import a iniciatives vinculades al creixement econòmic del territori, a través de mesures que s’hauran d’aprovar per part del Consell d’Administració de REDESSA”.

     En aquest sentit, des de REDESSA s’estan treballant els eixos estratègics que marcaran les línies d’actuació, a través d’iniciatives vinculades al Pla de Reactivació Econòmica.

També et por interessar

ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

Com cada mes us deixem amb un petit resum de l’activitat de REDESSA durant el mes de juliol. REDESSA Nou noves empreses s’han instal·lat a REDESSA en el segon trimestre de l’any. Enginyeries i tecnològiques continuen sent el...