Data i horari
Ubicació
Entrada
Organitza: REDESSA i URV
Col·laboren: EURECAT, ACCIO, IRTA
Amb el suport: DACC
Jornada sobre nous models de negoci, innovació, emprenedoria, startups, tecnologia i tendències del sector agroalimentari
Conductor i moderador: Mario Sánchez Rosagro, divulgador científic i tecnòleg alimentari.
PROGRAMA:
9:30h Benvinguda a càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita.
9:35h “El food design com a motor d’innovació”. Mariana Eidler, Food Design Lab Director (Elisava) i co-funder de Fork.
10h “La recuperació d’ingredients de valor afegit. El model de negoci d’Ingredalia”. Miguel Angel Cubero CEO de Ingredalia, Startup guanyadora dels Premis Ingenia Startup.
10:20h “La proteïna, canvi de paradigma”. Conversa amb Jordi Calbet, CEO de Iberinsect i Mario Muñoz, Microalgae Lab.
11h “Startups: la necessitat de la tecnologia i la innovació per a l’alimentació del futur”.
Humbert Conti – CEO de Kensho
Mayte Corbinos – CEO Amar81
Husam Dabbagh – Founder & CEO de Biophenolics
11:30h “Recerca i transferència en l’àmbit del food sector a la URV”. Àngels Luque, tècnica d’enllaç de la Unitat de Valorització de la FURV i Blanca Santotomás, Sales Manager NT Sensors (spinoff URV).
11:50h Conclusions i cloenda
12:00h Coffee i networking
La inscripció a la jornada està oberta i es pot fer clicant aquí.
Més informació: NOTA DE PREMSA