Data i horari
Ubicació
Entrada
El Hub Foodtech Nutrition, impulsar per REDESSA i l’Ajuntament de Reus, organitza el pròxim 20 de novembre una jornada sobre la sostenibilitat com a motor de competitivitat en la indústria agroalimentària dins del cicle de jornades SER Agro impulsat per Cadena SER. Aquesta sessió està coorganitzada amb la col·laboració Enginyers Agrònoms de Catalunya, la DOP Siurana i l’Escola Agrària Mas Bové i compta amb el patrocini de Salut i Treball i Balañá Eguía.
PROGRAMA
09:30 – Salutació i benvinguda
Salutació
Benvinguda
09:40 – Ponència inaugural: “Sostenibilitat i competitivitat: reptes i oportunitats per a l’empresa agroalimentària”.
10:00 – Tendències d’innovació al sector agroalimentari: implicacions per al consumidor.
10:20 – Taula rodona: Economia circular. Models aplicats a la indústria alimentària. Moderador: Josep Maria Arauzo-Carod, catedràtic d’Economia, director ECO-SOS i sotsdirector d’IU-RESCAT.
10:50 – Degustació d’oli verge extra DOPSiurana i networking
11:20 – Estratègies de descarbonització per a l’empresa agroalimentària: reptes i aplicacions pràctiques.
11:35 – Gestió eficient de recursos naturals. “Aigua, energia i residus: com optimitzar l’ús de recursos amb tecnologia”.
11:55 – Normativa ESG. “Preparats per la CSRD? Com adaptar-se a les noves exigències europees”.
12:15 – Oportunitats de finançament. Grup de treball de projectes del Hub F&N.
12:25 – Cloenda.
A càrrec de Josep Baiges, regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement a l’AJUNTAMENT DE REUS.