Àrea 5G Camp de Tarragona

El pròxim dilluns dia 23 de novembre, a les 11.30 h, tindrà lloc l’acte de presentació de l’Àrea 5G Camp de Tarragona, un projecte de desenvolupament territorial impulsat pel Departament de Polítiques Digitals conjuntament amb la Mobile World Capital Barcelona, la Fundació i2CAT, la Universitat Rovira i Virgili, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i Vodafone.

Les àrees 5G, que s’implementaran arreu de Catalunya, pretenen agregar diferents iniciatives dirigides a promoure aquesta tecnologia: activitats de formació i disseminació, tallers, proves de concepte i laboratoris.

L’acte comptarà amb les intervencions del conseller, els alcaldes de Reus i Tarragona, la presidenta de la Diputació i les exposicions tècniques per part dels impulsors del projecte.

Us adjuntem l’enllaç perquè pugueu fer seguiment de la jornada, per si és del vostre interés: https://www.youtube.com/user/TICCATALUNYA/

També et por interessar

ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

Com cada mes us deixem amb un petit resum de l’activitat de REDESSA durant el mes de juliol. REDESSA Nou noves empreses s’han instal·lat a REDESSA en el segon trimestre de l’any. Enginyeries i tecnològiques continuen sent el...