El CEPID serà la seu del centre de formació que el Clúster TIC promou en col·laboració amb la Fundació Esplai

Redacció: 19/03/2019

El Centre d’Empreses del CEPID serà la seu del centre de formació que el Clúster TIC promou en col·laboració amb la Fundación Esplai. Aquesta escola formarà a joves d’entre 18 i 29 anys dins del marc dels projectes Singulars del SOC, en PHP i Java, dos sistemes de programació demandats per les empreses associades al clúster.

El regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de REDESSA, Marc Arza, ha destacat que el nombre d’empreses TIC que tenim als nostres centres de negocis i especialment al Tecnoparc, és el que dóna sentit a aquesta demanda de formació”.

La Fundación Esplai és una organització sense ànim de lucre que es dedica a desenvolupar programes de formació i inserció laboral i formar a professionals de la dinamització TIC i del Tercer Sector.

Les classes començaran el 8 d’abril i es realitzaran en un despatx de 85 m2 ubicat a la 3a planta de l’edifici CEPID. Els cursos tenen una durada de 275 hores, per això està previst que la Fundación Esplai s’instal·li al CEPID durant tres mesos, durant els quals farà formació a un màxim de 40 persones (20 al torn de matí i 20 més al de tarda).

La voluntat dels organitzadors és que tots els alumnes comencin a treballar a les empreses associades al Clúster TIC un cop finalitzin la formació. Els interessats en inscriure’s als cursos ho poden fer contactant al 627 96 63 13 o omplint el següent formulari:  http://academia.fundacionesplai.org/limesurvey/index.php/612339

També et pot interessar