El Consell d’Administració de REDESSA aprova tarifes pel 2019

Redacció: 18/12/2018

El Consell d’Administració de REDESSA ha aprovat les noves tarifes per a emprenedors per a les instal·lacions de REDESSA 1, al Camí de Valls de Reus. Així, aquelles persones que vulguin instal·lar la seva primera empresa en aquest centre de negocis ho podran fer amb unes tarifes de 99 € al mes en el cas dels despatxos i de 149 € en el cas dels locals, durant el primer any.
Actualment, els centres de negocis de REDESSA tenen una ocupació del 98% en el cas de Tecnoredessa, el 74 % a R1 i del 71 % en el cas del CEPID.
REDESSA tanca el 2018 havent realitzat una remodelació exhaustiva de les instal·lacions del centre d’empreses del Camí de Valls. Unes obres que han tingut un cost de 75.000 € i que han comportat la inversió més important a l’edifici des de la seva creació.
L’edifici Tecnoparc també ha tingut enguany algunes millores, com la reforma de l’espai de menjador, la creació d’un nou espai per a realitzar els assessoraments als emprenedors i d’una Sala Creativa, on s’han realitzat les sessions de la darrera edició del programa d’acompanyament a l’emprenedor de l’Escola d’Emprenedoria. En aquest sentit, aquest any 300 emprenedors han triat REDESSA per a resoldre els seus dubtes a l’hora de crear un negoci i s’han realitzat 12 sessions de la Llavor Emprenedora amb centres d’ensenyament secundari de la ciutat.
En l’àmbit tecnològic també s’han realitzat accions com ara la reserva i acreditació online per a les activitats de REDESSA.
De cara al 2019, l’objectiu fixat és el d’arribar al 100% d’ocupació en el cas de l’edifici Tecnoparc, el 85% a R1 i el 80% al CEPID. A més, des de REDESSA i amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, es continuarà treballant en dues sessions anuals més del programa d’acompanyament a l’emprenedor de l’Escola d’Emprendoria de REDESSA.

També et pot interessar