JORNADA HUB - INNOVACIÓ I TENDÈNCIES SECTOR AGROALIMENTARI

Data i horari

21-09-2023

Ubicació

ENTRADA

icono calendarioEntrada gratuïta amb inscripció prèvia €

Organitza: REDESSA i URV

Col·laboren: EURECAT, ACCIO, IRTA

Amb el suport: DACC

Jornada sobre nous models de negoci, innovació, emprenedoria, startups, tecnologia i tendències del sector agroalimentari

Conductor i moderador: Mario Sánchez Rosagro, divulgador científic i tecnòleg alimentari.

PROGRAMA:

9:30h Benvinguda a càrrec de l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita.

9:35h "El food design com a motor d'innovació". Mariana Eidler, Food Design Lab Director (Elisava) i co-funder de Fork.

10h “La recuperació d’ingredients de valor afegit. El model de negoci d’Ingredalia”. Miguel Angel Cubero CEO de Ingredalia, Startup guanyadora dels Premis Ingenia Startup.

10:20h “La proteïna, canvi de paradigma”. Conversa amb Jordi Calbet, CEO de Iberinsect i Mario Muñoz, Microalgae Lab. 

11h “Startups: la necessitat de la tecnologia i la innovació per a l’alimentació del futur”.

Humbert Conti - CEO de Kensho

Mayte Corbinos – CEO Amar81

Husam Dabbagh - Founder & CEO de Biophenolics 

11:30h "Recerca i transferència en l'àmbit del food sector a la URV". Àngels Luque, tècnica d'enllaç de la Unitat de Valorització de la FURV i Blanca Santotomás, Sales Manager NT Sensors (spinoff URV).

11:50h Conclusions i cloenda

12:00h Coffee i networking
 

La inscripció a la jornada està oberta i es pot fer clicant aquí.

Més informació: NOTA DE PREMSA