Ajuntament de Reus

INCUBADORA TIC

La incubadora TIC ofereix assessorament personalitzat a través de consultors, accés a fonts de finançament i un espai de coworking per treballar

La incubadora TIC està destinada a acompanyar projectes emprenedors amb solucions tecnològiques per a sectors estratègics amb potencial de creixement. La finalitat és oferir un programa d'acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking on puguin treballar els membres de l’equip.

FASES DEL PROJECTE

Els emprenedors i startups interessats a participar al projecte han de presentar un breu resum del seu projecte, un model canvas i l’storytelling del mateix. Els projectes es treballaran en 3 fases: validació, creixement i acceleració.

Validació

Es valorarà el caràcter innovador dels productes i els serveis, el grau de definició del projecte empresarial i el potencial de generació d'activitat econòmica i ocupació.

Creixement

Definició de les potencials línies d'actuació que ajudin al creixement de l'empresa.

Acceleració

Es facilitaran contactes amb clients i s'assessorarà en l'elaboració del pla de màrqueting.

La incubadora TIC s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i té una durada prevista de 9 mesos

La incubadora tecnològica és un projecte que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica, té una durada prevista de 9 mesos i un pressupost de 30.000 euros.

Les empreses que participin en el programa d’acceleració de la Incubadora TIC Sensor disposaran de domiciliació social a REDESSA, possibilitat d’ocupar un màxim de 3 llocs de treball a la incubadora que estarà instal·lada a l’Edifici Tecnoparc, i els serveis habituals dels centres d’empreses de REDESSA com recepció, menjador i ús de zones comunes.

 


INSCRIU-TE

T'ajudem a impulsar el teu projecte tecnològic

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA