INCUBADORA TIC SENSOR

Obert el procés de captació de projectes. Els seleccionats tindran assessorament personalitzat a través de consultors, accés a fonts de finançament i un espai de coworking per treballar

REDESSA comença la captació d’startups i empreses TIC relacionades amb projectes emprenedors amb solucions tecnològiques per a sectors estratègics amb potencial de creixement amb la finalitat que participin en la Incubadora TIC Sensor: un programa que oferirà acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses tic que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking on puguin treballar els membres de l’equip.

El primer procés de presentació de projectes estarà obert fins al dia 16 d’octubre.

Les entrevistes personals es faran telemàticament durant la setmana del 19 al 23 d’octubre.

Les startups i emprenedors hauran de defensar els seus projectes presencialment davant d’un tribunal el dimecres 28 d’octubre. Aquesta presentació es farà a les instal·lacions de firaReus.

La selecció definitiva es farà durant la setmana del 2 de novembre.

FASES DEL PROJECTE

Els emprenedors i startups interessats a participar al projecte hauran de presentar un breu resum del seu projecte, un model canvas i l’storytelling del mateix. Els projectes es treballaran en 3 fases: validació, creixement i acceleració. Els emprenedors i startups interessats a participar al projecte hauran de presentar un breu resum del seu projecte, un model canvas i l’storytelling del mateix.

Validació

Es valorarà el caràcter innovador dels productes i els serveis, el grau de definició del projecte empresarial i el potencial de generació d'activitat econòmica i ocupació.

Creixement

Definició de les potencials línies d'actuació que ajudin al creixement de l'empresa.

Acceleració

Es facilitaran contactes amb clients i s'assessorarà en l'elaboració del pla de màrqueting.

La incubadora TIC s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i té una durada prevista de 9 mesos

Després d’aquesta primera captació de projectes que servirà per posar en marxa la incubadora tecnològica, es continuarà acceptant l’entrada de nous projectes al programa, si compleixen els requisits i els criteris del comitè de coordinació. Els projectes s’aniran revisant trimestralment per valorar-ne i aprovar-ne la seva continuïtat.

La incubadora tecnològica SENSOR és un projecte que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica, té una durada prevista de 9 mesos i un pressupost de 30.000 euros.

Les empreses que participin en el programa d’acceleració de la Incubadora TIC Sensor disposaran de domiciliació social a REDESSA, possibilitat d’ocupar un màxim de 3 llocs de treball a la incubadora que estarà instal·lada a l’Edifici Tecnoparc, i els serveis habituals dels centres d’empreses de REDESSA com recepció, menjador i ús de zones comunes.


INSCRIU-TE

T'ajudem a impulsar el teu projecte tecnològic

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar