LA JORNADA D’INNOVACIÓ DE REDESSA DÓNA EL TRET DE SORTIDA OFICIAL AL PROGRAMA DE L’INNOLAB

Professionals d’empreses, administracions i entitats vinculades a la innovació al territori han participat en la 1a edició de la Jornada d’Innovació de REDESSA, que s’ha dut a terme aquest matí al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events.

La jornada, dedicada a explicar iniciatives d’implementació de la innovació a les empreses, ha servit també per donar el tret de sortida oficial a l’Innolab de REDESSA, el nou servei per a pimes que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus. Tal com ha explicat la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, i consellera de REDESSA, Teresa Pallarès,“aquesta jornada té la voluntat de tenir continuïtat i sorgeix en un moment en el qual, arran de la pandèmia, hem detectat la necessitat d’innovar tant en el dia a dia com en l’àmbit professional. En funció de la demanda que tingui aquest programa pilot ens plantejarem incloure’l en el catàleg de serveis de REDESSA i ampliar-ne l’àmbit territorial”.

La jornada ha comptat amb intervencions de representants d’Eurecat i del Clúster TIC, a més de la participació de cinc empreses que han explicat els seus casos d’innovació en productes o serveis: Orizyte, Laboratoris Escuredo, Incapto Coffee, Iberinsect i Renalyse.

Recordem que l’Innolab està en fase de captació d’empreses fins el 20 d’octubre. Hi poden participar pimes d’entre 5 i 50 treballadors, establertes a Reus. Les empreses interessades poden adreçar-se a REDESSA a través del correu [email protected] o bé trucant al 977 300 304. 

També et por interessar

ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

ACTIVITAT MENSUAL: JULIOL

Com cada mes us deixem amb un petit resum de l’activitat de REDESSA durant el mes de juliol. REDESSA Nou noves empreses s’han instal·lat a REDESSA en el segon trimestre de l’any. Enginyeries i tecnològiques continuen sent el...