LES STARTUPS DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA INCUBADORA TIC HAN CREAT 50 LLOCS DE TREBALL I ESPEREN FACTURAR MÉS D’1 MILIÓ 300 MIL € L’ANY 2023

Redacció: 12/01/2023

El pròxim 31 de gener es tanca la captació de projectes per a la tercera edició de la Incubadora TIC

Les startups de la primera edició de la Incubadora TIC, la qual va arrencar al 2020 en el marc del Pla de Reactivació de l’Ajuntament de Reus, per a fer front a la crisi provocada per la COVID-19, han creat una cinquantena de llocs de treball i preveuen una facturació d’1,3M d’euros durant aquest 2023.

Tot i que la mitjana de treballadors és d’entre 2 i 3 per startup, en alguns casos, la plantilla arriba a una quinzena de professionals. Entre les startups que van passar pel primer programa d’incubació de REDESSA, hi ha NeedCarHelp, la qual, després que un dels seus vídeos es fes viral a TikTok, ha tingut un creixement exponencial. Actualment, estan ubicats a 8 províncies i en pocs mesos preveuen tenir presència a tot l’Estat Espanyol i obrir-se al mercat internacional, oferint els seus serveis de revisió de vehicles de segona mà a França i Portugal.

D’altra banda, alguns projectes s’han associat amb empreses del seu sector, com ara Studio by Caigo, que crea webs i aplicacions, Oh Barri, que aposta per l’e-commerce en pimes, o bé UP2SMART, una spinoff dedicada a utilitzar tècniques d’intel·ligència artificial. Amb aquestes aliances han pogut créixer i ampliar la seva cartera de clients.

REDESSA continua amb la captació de projectes per la nova edició de la Incubadora TIC

Fins a finals d’aquest mes de gener, REDESSA es troba immersa en fase de captació de projectes per a la tercera edició de la Incubadora TIC. El programa d’incubació i acceleració d’startups ofereix mentors especialitzats, visibilitat i espais de coworking, entre d’altres aspectes d’assessorament i acompanyament.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha recordat que

“amb la voluntat de continuar treballant pels sectors estratègics de la ciutat i de l’àrea metropolitana, en aquesta edició posarem especial atenció a la vertical de foodtech, cercant startups amb serveis específics per al sector agroalimentari”.

Els projectes i startups interessats a accedir a la Incubadora TIC han d’omplir el formulari d’inscripció que hi ha habilitat a la web de REDESSA (https://www.redessa.cat/incubadora-empreses-tic/), enviar un correu electrònic a [email protected] o bé, fer una trucada al 977 300 304.

També et pot interessar