L’INNOLAB DE REDESSA OFERIRÀ SOLUCIONS ALS REPTES D’INNOVACIÓ QUE PLANTEGIN LES EMPRESES

Redacció: 13/07/2021

Entrarà en funcionament a l’octubre  i comptarà amb un equip de mentors en innovació que treballaran amb els equips designats per les empreses

REDESSA posarà en marxa un laboratori d’innovació, l’Innolab, a partir del mes d’octubre. Està destinat a empreses que volen innovar en nous productes, serveis o procediments i també en nous models de negoci o organitzacionals, per així millorar la seva competitivitat i fomentar el seu creixement.

Podran participar-hi empreses establertes a Reus, amb un mínim de 3 anys d’antiguitat i una plantilla d’entre 5 i 50 treballadors. Tal com ha explicat la regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, “l’objectiu és que totes les empreses que passin per l’Innolab surtin amb un projecte innovador, detallat, viable i de ràpida implementació”.

Les empreses interessades hauran de presentar el repte pel qual volen cercar idees o solucions innovadores. Un equip, format per mentors de l’Innolab i tècnics de REDESSA, seleccionarà les empreses que entraran a formar part del laboratori d’innovació, seguint criteris d’impacte econòmic, disrupció i rellevància del desafiament presentat.

El termini per captar projectes s’obrirà amb una jornada on s’explicaran iniciatives i dinàmiques d’innovació oberta, i que comptarà amb professionals vinculats a departaments d’innovació d’empreses i esdeveniments d’àmbit internacional, prevista per al mes d’octubre.

L’Innolab estarà en funcionament fins al mes de juny i les empreses podran sol·licitar participar en qualsevol moment, ja que cada repte es treballarà de manera individualitzada. 

REDESSA amplia els serveis pels diferents perfils d’empreses

Amb la posada en marxa de l’Innolab, des de REDESSA s’amplien els serveis pels diferents perfils d’empreses. Així, pel que fa a startups, spinoffs i empreses de nova creació, s’ofereixen els serveis de la Incubadora TIC, on a partir d’un projecte de base tecnològica, es fa l’acompanyament per a la creació d’una empresa.

Per aquest mateix perfil, s’ofereixen també preus especials de 99 € al mes al centre d’empreses de REDESSA Viver, exclusius per a empreses de nova creació, amb bonificacions fins als 3 anys.

Pel que fa a les empreses consolidades, als serveis habituals d’assessorament, networking, organització d’esdeveniments, etc, a partir de l’octubre se’ls sumarà el del laboratori d’innovació de l’Innolab.

La consellera delegada ha explicat també que “amb aquest nou servei es generaran sinèrgies entre les empreses que formen part de la comunitat de REDESSA, tant les instal·lades als nostres centres com les de la Incubadora TIC, obrint oportunitats de col·laboració entre elles”.

L’Innolab s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus i compta amb un pressupost de 30.000 euros de REDESSA.

Les empreses amb un repte d’innovació, poden trucar a REDESSA al 977 300 304, o bé enviar un mail a [email protected] 

També et pot interessar

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

Aquest fòrum és la 67ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN, Xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Se celebrarà aquest dijous, 11 de juliol, de 18 a 20 h i té la finalitat de ser una eina més al servei del teixit de les start-ups de...