Abril 2021

ACTIVITAT MENSUAL: ABRIL

FINALITZA EL PROGRAMA ENGINY:

Aquest mes d'abril ha finalitzat el programa Enginy de formació en realitat virtual i augmentada per a fires i convencions. La cloenda va comptar amb la presentació de dos projectes finals.

Aquí podeu veure el vídeo resum de la jornada:

HABITATGE:

La divisió d'Habitatge treballa en la gestió de les subvencions per al pagament del lloguer en règim de concurrència competitiva. Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques majors d’edat que, a més de complir els requisits establerts a les bases reguladores, siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya.

Si esteu interessats a sol·licitar aquests ajuts o coneixeu algú que ho pugui estar, teniu tota la informació, requisits i tràmits a realitzar en aquest enllaç: 

https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/41178

La presentació de sol·licituds està oberta fins al 4 de juny. 

REDESSA:

En les darreres setmanes des de gerència s'ha treballat la presentació de les línies estratègiques de l'empresa i les accions específiques a assolir des d'ara i fins a final d'any. En aquest treball de redefinició també s'ha treballat una nova imatge corporativa per a REDESSA que es presentrà en breu i la creació d'una nova pàgina web que estarà activa de cara a l'estiu. 


TAMBÉ ET POT INTERESSAR...

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar