Ajuntament de Reus

Juny 2021

ACTIVITAT MENSUAL: JUNY

firaReus Events:

Aquest mes de juny té com a notícia destacada la represa de l’activitat firal. A firaReus Events, la primera fira des de l’inici de la pandèmia ha estat l’ExpoFira del Km0, que vam acollir el cap de setmana del 10 al 13 de juny. A l’ExpoFira del Km0 s’hi exposen vehicles que han estat matriculats però tenen pocs quilòmetres, i vehicles de gerència, amb grans descomptes.

 

 

La divisió de firaReus Events està d’estrena perquè renova la seva pàgina web. L’objectiu és potenciar el nou catàleg de productes que s’estan treballant a nivell comercial i donar-los més visibilitat, per tal de captar més activitat enfocada al públic professional i als organitzadors de congressos i convencions.

Per a més informació, cliqueu aquí.

 

HABITATGE

La divisió d’Habitatge també ha estat notícia aquest mes de juny: el procés participatiu que es va fer a Mas Bertran, a través del qual el centenar de famílies que viuen en les dues promocions han decidit com volen que siguin les seves zones comunitàries, ha estat notícia a través de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, que va fer una connexió en directe per al seu programa Connecta 10 Comarques. Les obres, que encara no estan acabades, tenen prevista la instal·lació d’una pista de petanca, un sorral per als més petits i unes taules de pícnic repartides per tot l’espai i la millora de la jardineria, potenciant els espais verds i probablement, amb la creació d’un hort urbà a partir del setembre.

La Guia de Reus, també ha recollit la notícia aquí:

Si voleu veure la connexió en directe de la XTLV ho podeu fer clicant aquíSERVEIS A LES EMPRESES:

Pel que fa a Serveis a les Empreses, aquest mes hem presentat la segona edició de la Incubadora TIC. D’entre les novetats d’enguany hi ha la creació d’una aplicació que facilitarà la interacció entre tots els participants, i l’organització d’uns premis que reconeixeran els millors projectes. La roda de premsa que vam fer a principis de juny, també va servir per fer una valoració de la primera edició de la Incubadora TIC, en la qual 11 projectes han arribat a la fase final. 

Trobareu més informació, clicant aquí. 

Per acabar, us recordem que tenim nou perfil de REDESSA a Instagram, on pengem informació d’actualitat i també hem incorporat vídeos testimonials de les empreses dels nostres centres, com els que podeu veure aquí: 

 

 

Si encara no seguiu REDESSA a  Instagram, podeu fer-ho clicant aquí.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR...