Octubre 2020

ACTIVITAT SETMANAL

FIRAREUS, tancament de congressos i fires: 

Les noves restriccions anunciades aquesta setmana per la Generalitat en relació amb la Covid-19, han provocat que durant els pròxims quinze dies s'hagi suspès tota l'activitat relacionada amb les fires i els congressos. Així, des de firaReus s'ha hagut de suspendre el congrés de la UGT que estava previst per a aquest divendres, 16 d'octubre i està previst poder-lo dur a terme un cop passin aquests 15 dies. 

FIRAREUS, escenari de pel·lícula: 

Aquest divendres es presenta al Festival de Sitges la pel·lícula "A perfect Enemy" de Kike Maíllo i que va fer part del seu rodatge a firaReus. El Foyer Marià Fortuny es va convertir per unes setmanes en la zona de descans d’un aeroport internacional. Al tràiler de la pel·lícula podreu veure com es va ambientar aquest espai emblemàtic del Centre de Fires i Convencions.

HABITATGE, convocatòria oberta Ajuts Rehabilitació d'Habitatges:

Aquesta setmana s'ha obert la convocatòria dels Ajuts a la Rehabilitació d'Habitatges. L'objectiu dels mateixos són lluitar contra l’exclusió residencial, incrementar l’oferta d’habitatge assequible a la ciutat, millorar la qualitat del parc residencial i dinamitzar el sector de la construcció de Reus.

Si esteu interessats/des a sol·licitar aquests ajuts, des del dia 14 d'octubre, ho podeu fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Reus, en l'enllaç que trobareu CLICANT AQUÍ.

NOVES MESURES PER ATRAURE EMPRESES I CREAR OCUPACIÓ:

El Govern de Reus ha presentat aquest dimecres una reforma fiscal que té el triple objectiu d'atraure noves grans empreses a la ciutat, generar ocupació i fomentar l'habitatge amb protecció oficial. Entre aquestes mesures destaquen la reducció del 95% de l'IAE, l'IBI i l'ICIO per a les empreses, activitats i immobles de nova implantació a la ciutat i que acreditin la creació de nous llocs de treball. Trobareu més informació al web de l'Ajuntament de Reus, CLICANT AQUÍ.


DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar