Ajuntament de Reus
LA JORNADA D’INNOVACIÓ DE REDESSA DÓNA EL TRET DE SORTIDA OFICIAL AL PROGRAMA DE L’INNOLAB

Octubre 2021

LA JORNADA D’INNOVACIÓ DE REDESSA DÓNA EL TRET DE SORTIDA OFICIAL AL PROGRAMA DE L’INNOLAB

Professionals d’empreses, administracions i entitats vinculades a la innovació al territori han participat en la 1a edició de la Jornada d’Innovació de REDESSA, que s’ha dut a terme aquest matí al Foyer Marià Fortuny de firaReus Events.

La jornada, dedicada a explicar iniciatives d’implementació de la innovació a les empreses, ha servit també per donar el tret de sortida oficial a l’Innolab de REDESSA, el nou servei per a pimes que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus. Tal com ha explicat la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, i consellera de REDESSA, Teresa Pallarès,“aquesta jornada té la voluntat de tenir continuïtat i sorgeix en un moment en el qual, arran de la pandèmia, hem detectat la necessitat d’innovar tant en el dia a dia com en l’àmbit professional. En funció de la demanda que tingui aquest programa pilot ens plantejarem incloure’l en el catàleg de serveis de REDESSA i ampliar-ne l'àmbit territorial”.

La jornada ha comptat amb intervencions de representants d’Eurecat i del Clúster TIC, a més de la participació de cinc empreses que han explicat els seus casos d’innovació en productes o serveis: Orizyte, Laboratoris Escuredo, Incapto Coffee, Iberinsect i Renalyse.

Recordem que l’Innolab està en fase de captació d’empreses fins el 20 d’octubre. Hi poden participar pimes d’entre 5 i 50 treballadors, establertes a Reus. Les empreses interessades poden adreçar-se a REDESSA a través del correu [email protected] o bé trucant al 977 300 304.