NOU NOVES EMPRESES S’INSTAL·LEN A REDESSA EN EL SEGON TRIMESTRE DE L’ANY

Redacció: 19/07/2022

Enginyeries i tecnològiques continuen sent el perfil majoritari de les empreses que sol·liciten instal·lar-se a REDESSA

REDESSA ha incorporat nou noves empreses a la seva Comunitat, durant el segon trimestre de l’any. La majoria són empreses dedicades al sector tecnològic o bé, enginyeries. En total, amb aquestes noves incorporacions, han començat a treballar als centres de REDESSA, 53 professionals més.   

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, afirma que “des de REDESSA es treballa per donar una resposta personalitzada a les necessitats de cada empresa. L’especialització dels diferents centres i l’acompanyament que es fa a les empreses que volen instal·lar-s’hi, són la clau de l’augment de peticions per formar part de la Comunitat REDESSA”.

Per centres d’empreses, les noves incorporacions a REDESSA Viver, centre destinat a emprenedors i empreses de nova creació, han estat 4 empreses, que sumen 6 nous treballadors: Sóm Icònic, Lorena Patiño, Carlos Doménech i Quique Sánchez.  

Pel que fa a REDESSA Naus, aquest segon trimestre s’ha incorporat un empresa dedicada a les energies renovables, Energía & Robótica Aplicada, SL, que compta amb 4 treballadors.

Per últim, a REDESSA Tecno, centre especialitzat en empreses de base tecnològica, s’han incorporat 4 noves empreses, que sumen uns 43 professionals. Dues d’aquestes empreses són enginyeries: Allcot Mediterranea, SL i Dyantec; i les altres dues, Ànima Branding i App Compu Reus, estan dedicades al sector tecnològic.

També et pot interessar

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

Aquest fòrum és la 67ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN, Xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Se celebrarà aquest dijous, 11 de juliol, de 18 a 20 h i té la finalitat de ser una eina més al servei del teixit de les start-ups de...