NOU NOVES EMPRESES S’INSTAL·LEN A REDESSA EN EL SEGON TRIMESTRE DE L’ANY

Redacció: 19/07/2022

Enginyeries i tecnològiques continuen sent el perfil majoritari de les empreses que sol·liciten instal·lar-se a REDESSA

REDESSA ha incorporat nou noves empreses a la seva Comunitat, durant el segon trimestre de l’any. La majoria són empreses dedicades al sector tecnològic o bé, enginyeries. En total, amb aquestes noves incorporacions, han començat a treballar als centres de REDESSA, 53 professionals més.   

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, afirma que “des de REDESSA es treballa per donar una resposta personalitzada a les necessitats de cada empresa. L’especialització dels diferents centres i l’acompanyament que es fa a les empreses que volen instal·lar-s’hi, són la clau de l’augment de peticions per formar part de la Comunitat REDESSA”.

Per centres d’empreses, les noves incorporacions a REDESSA Viver, centre destinat a emprenedors i empreses de nova creació, han estat 4 empreses, que sumen 6 nous treballadors: Sóm Icònic, Lorena Patiño, Carlos Doménech i Quique Sánchez.  

Pel que fa a REDESSA Naus, aquest segon trimestre s’ha incorporat un empresa dedicada a les energies renovables, Energía & Robótica Aplicada, SL, que compta amb 4 treballadors.

Per últim, a REDESSA Tecno, centre especialitzat en empreses de base tecnològica, s’han incorporat 4 noves empreses, que sumen uns 43 professionals. Dues d’aquestes empreses són enginyeries: Allcot Mediterranea, SL i Dyantec; i les altres dues, Ànima Branding i App Compu Reus, estan dedicades al sector tecnològic.

També et pot interessar