QUATRE EMPRESES ES PRESENTEN AL CONCURS PÚBLIC PER L’EXPLOTACIÓ DEL RESTAURANT DEL GAUDÍ CENTRE

Redacció: 22/11/2021

Un comitè d’experts valorarà les propostes tècniques abans de procedir a obrir els sobres amb l’oferta econòmica. 

Quatre empreses han presentat oferta al concurs per l’explotació del restaurant del Gaudí Centre: Perimar 2004 SLU, Cel Pàmies Adell, l’Alkimista SCCL i Mifami SL. Un comitè d’experts analitzarà la proposta tècnica de cada licitador i posteriorment es procedirà a obrir el sobre C, que conté l’oferta econòmica de cada empresa 

Els criteris d’adjudicació valoraran l’oferta més avantatjosa, tenint en compte la millor relació qualitat-preu. En un àmbit més subjectiu, es valorarà molt positivament la utilització de productes de proximitat i de temporada en l’oferta de servei i gastronòmica. Un altre dels aspectes clau a tenir en compte serà la vinculació del nou restaurant amb la marca Gaudí.  

El cànon que s’estableix per l’empresa adjudicatària és de 2.000 euros al mes, més IVA. La durada del contracte serà de 14 anys, fins al desembre de 2035. Donada la situació sanitària actual s’ha establert un període de carència fins al 30 de juny de 2022, de manera que les mensualitats previstes es comencin a abonar a partir de l’1 de juliol de 2022. 

REDESSA, que gestiona l’espai per encàrrec de l’Ajuntament de Reus, ha invertit gairebé 40.000 euros per adequar les instal·lacions i facilitar l’obertura immediata del negoci un cop acabat el concurs. La superfície útil total de planta és de gairebé 225 , amb una terrassa de poc menys de 130 , una terrassa de cuina de 28,64  i una terrassa per a públic al sobreàtic, de 33,28 . L’adjudicatari disposarà també d’un magatzem a la planta -1 de 52,76  i, addicionalment, podrà realitzar un servei de terrassa a l’exterior de la Plaça del Mercadal. 


També et pot interessar

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

Aquest fòrum és la 67ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN, Xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Se celebrarà aquest dijous, 11 de juliol, de 18 a 20 h i té la finalitat de ser una eina més al servei del teixit de les start-ups de...