REDESSA ADJUDICA LES OBRES D’ADEQUACIÓ DE L’EDIFICI ANNEX A EURECAT A EIFFAGE ENERGIA, SLU

Redacció: 15/06/2023

Les obres tenen un pressupost de 890.688 € i s’han d’executar en el termini de sis mesos

L’empresa municipal REDESSA ha adjudicat les obres d’adequació interior i instal·lacions de l’edifici annex a Eurecat a Eiffage Energia, SLU. L’actuació té un pressupost previst de 890.688 € i un termini d’execució de sis mesos sense opció de pròrroga, a comptar des de la signatura del contracte, que es farà en breu. Per tant, les obres hauran d’estar enllestides al mes de desembre.

L’edifici, consta de tres plantes d’unes dimensions aproximades 356 m2 cadascuna; més una planta semisoterrània d’uns 430 m2. El projecte preveu que els espais puguin utilitzar-se de formes diverses en funció de les necessitats dels equips que hi treballin, en línia amb els formats que es treballen des de REDESSA.

Amb l’adequació de l’edifici annex a Eurecat, REDESSA incorporarà 1.500 m2 nous per a acollir noves empreses i tindrà presència als dos costats de l’Avinguda Bellissens, obrint el Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc, en una zona estratègica per la ciutat.

Actualment REDESSA gestiona 22.000 m2 distribuïts en els centres d’empreses de REDESSA Viver, REDESSA Naus, REDESSA Tecno i REDESSA Cepid, amb una mitjana d’ocupació que se situa al 94%. En aquests espais hi ha unes 150 empreses instal·lades que sumen uns 1.400 professionals, la meitat dels quals, dedicats al sector tecnològic.

També et pot interessar