REDESSA busca captar noves empreses al mercat britànic

Redacció: 07/02/2019

Representants de REDESSA han visitat aquesta setmana la fira anual ICE Totally Gaming, que es realitza al recinte firal Excel de Londres. Aquesta fira es considera una de les més importants del món en el sector dels videojocs i REDESSA per tal de donar a conèixer els centres d’empreses de la ciutat a empreses del sector TIC.

ICE Totally Gaming té 570 expositors de perfils molt diversos, com ara: desenvolupadors de software de videojocs online, empreses relacionades amb gestió de pagaments, firmes de serveis legals i professionals, agències d’atracció d’inversions, fabricants de hardware pel sector del gaming i fabricants de màquines físiques electròniques del sector del joc.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat la importància d’aquestes accions comercials “per al posicionament de la ciutat i de les infraestructures de REDESSA com a seu d’empreses internacionals que vulguin tenir seu a Europa a prop de Barcelona i en un entorn molt competitiu”.

El marcat caràcter internacional es fa palès també en l’origen dels expositors, la majoria britànics (174), però també de més de 150 països, segons l’organització. Respecte a l’assistència de públic, en l’edició passada hi va haver més de 30.000 visitants. Enguany, el dia abans de començar la fira hi havia un 6% de registrats més que l’any anterior.

Durant els tres dies de fira, a més de la part expositiva hi ha espais de networking i es pot assistir a xerrades, presentacions i seminaris realitzats per alguns dels expositors de la fira i altres experts sobre la indústria.

Amb aquest viatge, des de REDESSA es busca establir contactes amb empreses que puguin estar interessades a establir-se a Europa i considerin Barcelona com a emplaçament estratègic per als seus negocis. La proximitat a la capital catalana, les bones connexions pel que fa a infraestructures de la demarcació (aeroport, port AVE, etc.), la qualitat de vida, la proximitat a centres universitaris per la captació de talent i la versatilitat dels centres de negocis de REDESSA, converteixen Reus en un emplaçament estratègic per a empreses de l’àmbit internacional.

També et pot interessar