REDESSA DISPOSA D’UN NOU ESPAI DE COWORKING

Redacció: 03/10/2019

L’espai es troba a les instal·lacions de REDESSA 1 al Camí de Valls i ja té 3 despatxos llogats

Les instal·lacions de REDESSA 1 tenen des d’aquest mes d’octubre un nou espai de coworking situat al terrat de la segona planta del centre d’empreses del Camí de Valls. Amb la reforma realitzada s’han habilitat 3 despatxos i 7 taules de coworking, que poden donar cabuda fins a una quinzena de persones. A més, l’espai compta amb sala de reunions, lavabos propis i terrassa. Ara per ara, ja estan ocupats els tres despatxos individuals.

L’adequació d’aquest espai ha comportat una inversió de 8.000 euros destinats bàsicament a la instal·lació de wifi i a l’obertura de dues noves finestres. A més, també s’ha adequat la terrassa exterior amb un tendal i mobiliari de jardí. Tot i amb això, bona part de les taules i cadires utilitzades provenen d’altres centres d’empreses de REDESSA.

Continua la campanya “Surt de l’Ou”

Després de l’èxit de la campanya de bonificació en el preu dels despatxos per a emprenedors “Surt de l’ou”, amb preus a partir de 99 euros el primer any, i que ha generat la plena ocupació d’aquestes instal·lacions, s’ha decidit ampliar aquesta oferta al nou espai. Així, els nous emprenedors tindran bonificats tant els despatxos com les taules de la nova zona de coworking. Es manté el preu de 99 euros al mes per despatx i de 75 euros al mes per les taules individuals durant el primer any. Les bonificacions es van reduint fins al quart any en un esgraonat del 75%, 60% i 40% respectivament.

Les persones interessades en beneficiar-se de les bonificacions en els preus dels despatxos poden adreçar-se al departament comercial de REDESSA, trucant al 977 300 304.

També et pot interessar