REDESSA OBTÉ EL CERTIFICAT EN CLEAN AIR

REDESSA ha obtingut la certificació Clean Air de Bureau Veritas pel centre d’empreses REDESSA Tecno.

Aquest certificat valida la qualitat de l’aire i els sistemes d’impulsió i extracció de l’interior de les instal·lacions i afirma que els sistemes de climatització i aires condicionats de l’edifici REDESSA Tecno compleixen tots els requisits per mantenir una bona qualitat d’aire al seu interior. Les instal·lacions de REDESSA Tecno compten amb un sistema de ventilació mecànica que permet una renovació i un filtratge constant assegurant així una bona qualitat d’aire davant el Coronavirus.

Clean Air és la certificació de Bureau Veritas, líder mundial en proves d’inspeccions i certificació, que demostra la correcta implementació dels protocols de ventilació, renovació i manteniment  d’instal·lacions d’aire contra el coronavirus. Mitjançant auditories, proves de qualitat a les instal·lacions i revisions de protocols, Bureau Veritas verifica les mesures en qualsevol instal·lació amb ventilació natural o mecànica.  La certificació de Bureau Veritas segueix les pautes del Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) en el funcionament i manteniment dels sistemes de climatització i ventilació d’edificis i locals, per reduir la propagació i possibles casos de contagi de Covid-19.

El Departament de Manteniment i Serveis Tècnics de REDESSA ha treballat en col·laboració amb COMSA SERVICE com a mantenidor actual per aconseguir  el certificat Clean Air i fer de REDESSA un espai segur.

També et pot interessar

Convocatòria Incubadora TIC i Demo Day

Convocatòria Incubadora TIC i Demo Day

Motiu: Balanç de la segona edició de la Incubadora TIC i presentació del Demo Day, que s'iniciarà un cop finalitzi la roda de premsa. El Demo Day és una jornada en què les startups participants en la Incubadora TIC presenten els seus projectes davant de...

MILLENNIALS FILMS PARTICIPA AL FESTIVAL MEMORIMAGE

MILLENNIALS FILMS PARTICIPA AL FESTIVAL MEMORIMAGE

La productora es troba ubicada a REDESSA Viver El documental “Arrels de mar”, una producció de Millennials Films dirigida per Laura Vargas-Machuca i Emanuel Munteanu, es va presentar el dimecres 9 de novembre al Teatre Bartrina, dins el marc de la 17a edició del...