REDESSA, SEU D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES DE LA CATALUNYA SUD

Redacció: 07/02/2023

Les instal·lacions de REDESSA Tecno i REDESSA Viver acullen la jornada “Mapa de l’ecosistema català d’innovació” impulsada per la Direcció General d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat

Amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes d’innovació i emprenedoria de fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, la Direcció General d’Innovació, Economia digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya, impulsa el programa “Mapa de l’ecosistema català d’innovació”. Les ciutats que participen d’aquest ecosistema són Reus, Lleida, Girona i Vic, i durant aquest mes de febrer intercanviaran experiències innovadores i donaran a conèixer les seves actuacions en aquest àmbit.

La primera de les jornades ha tingut lloc aquest dimarts a la capital del Baix Camp, concretament a les instal·lacions de REDESSA Viver i REDESSA Tecno, com a referència en innovació i en empreses de l’àmbit tecnològic. En aquest sentit, la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha assegurat que

“s’ha fet una gran tasca per posicionar Reus en el mapa TIC i d’innovació de Catalunya; especialment a través dels serveis i les accions impulsades des de l’empresa municipal, REDESSA. Jornades com la d’avui, evidencien aquest posicionament i ens permeten continuar generant xarxa”.

Durant la jornada, s’han exposat els testimonis dels responsables de la Incubadora TIC i l’Innolab de REDESSA, el Clúster TIC Catalunya Sud, StartSud Studio, Etecnic, Inetum, Impuls Cat Sud i Freshly Cosmetics han presentat les seves pràctiques i aprenentatges i han conclòs la jornada amb un debat sobre què necessiten les empreses, què poden aportar les organitzacions de suport a la innovació i quines són les fortaleses i el potencial del creixent ecosistema.

També et pot interessar