REDESSA TECNO INCORPORA UN NOU SERVEI DE FITNESS I ESTIRAMENTS A TRAVÉS D’UNA EXPERIÈNCIA PILOT DE LA INCUBADORA TIC

Redacció: 15/06/2022

La nova sala, que podran utilitzar els professionals d’aquest centre d’empreses, es pot reservar des d’aquesta setmana

La INCUBADORA TIC de REDESSA amplia l’acompanyament als projectes participants amb una experiència pilot amb una de les startups de la primera edició, La Casa del Training. Es tracta de la Sala Start&Up, un espai de 66 m2, situat a la segona planta del centre d’empreses de REDESSA Tecno, pensat per a ajudar a contrarestar els problemes derivats de feines sedentàries i especialment, en reduir el dolor cervical i lumbar, amb materials i exercicis senzills.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “des de REDESSA treballem per donar un impuls a les startups i spinoffs del territori. Estem al costat del talent i amb aquest projecte explorem noves opcions d’acompanyament a través de la Incubadora TIC, alhora que ampliem els serveis a les nostres empreses”.

La Sala Start&Up consta de dues zones:

Zona 1: espai per a exercicis guiats a través de vídeos, que només requereixen una estoreta.

Zona 2: espai per a circuits de 15 minuts, amb materials com manuelles, fitballs, gomes circulars  i steps, entre d’altres; que es poden fer seguint les indicacions de panells informatius.

La Sala Start&Up té un aforament de 8 persones. Els usuaris poden reservar l’espai per a una hora, a través de la Comunitat REDESSA.

També et pot interessar