REUS TECHNOLOGY SUMMIT’24: 10 CONFERÈNCIES SOBRE TECNOLOGIES, TENDÈNCIES I TALENT 

Redacció: 20/11/2023

Representants de Google, IBM, T-Systems, I2Cat i el Mobile World Capital, entre d’altres, participen en la jornada organitzada per REDESSA i el Clúster TIC Catalunya Sud 

L’Auditori Antoni Gaudí de firaReus Events acollirà la primera jornada dedicada a les tendències tecnològiques de cara al 2024, el Reus Technology Summit, que organitzen de manera conjunta el Clúster TIC Catalunya Sud i REDESSA. La jornada es farà el dijous, 14 de desembre, de 9 a 14 hores i comptarà amb representants de Google, IBM, T-Systems, I2Cat i el Mobile World Capital, entre d’altres.  

Amb la voluntat de generar un espai de referència per a professionals, empresaris, emprenedors, estudiants i docents, el Reus Technology Summit programa 10 conferències de vint minuts, destinades a explicar les 10 tecnologies que marcaran l’any vinent.  

Tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges,

“la jornada ha de ser l’esdeveniment tecnològic de referència al territori, que reforci el lideratge de Reus i del futur districte del Tecnoparc”.  

Entre els objectius del Reus Technology Summit hi ha la divulgació de les tendències TIC, els reptes i oportunitats del sector a través de casos pràctics; establir aliances empresarials i institucionals per ampliar l’ecosistema i impulsar i incentivar la transformació digital de les PIMES.  

PROGRAMA: 

La jornada serà conduïda per la periodista, divulgadora TIC i presentadora del programa Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès.

9.15 h Benvinguda institucional 

A càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita i del president del Clúster TIC Catalunya Sud, Pablo Mazón. 

9.30 h Keynote inaugural 

S’obrirà l’esdeveniment amb una ponència sobre les perspectives digitals del futur.

9.50 h Intel·ligència Artificial 

Enrique Pérez, Enterprise Account Manager de Google, oferirà una visió profunda sobre les novetats i els desenvolupaments en el camp de la intel·ligència artificial. 

10.10 h Indústria 4.0 

Emili Anglès, Industry 4.0 Development Lead de Kellanova, compartirà la seva experiència sobre com la Indústria 4.0 està transformant el sector de productes de gran consum. 

10.30 h Metavers i Videojocs 

Oscar Soriano, CEO de Play de Game, explorarà les implicacions dels metaversos i el futur dels videojocs. 

10.50 h Ciberseguretat 

Destinada a abordar els reptes actuals i les estratègies de ciberseguretat essencials per a les empreses, a càrrec de T-Systems.  

11.10 h Pausa Cafè 

11.30 h CaixaBank Day One 

Roger Salvat, Business Development Manager de Caixabank Day One, compartirà insights sobre les novetats i tendències financeres en el món digital. 

11.50 h 5G i 6G 

Sergi Figuerola, CTIO de i2CAT, parlarà sobre el present i el futur de les xarxes 5G i les perspectives del 6G. 

12.10 h Bessons Digitals 

Jim Novack, CEO de Talent Swarm, explorarà el món dels bessons digitals i la seva aplicació pràctica. 

12.30 h Computació Quàntica 

Albert García Fernández, IBM Quantum Community Engineer Lead, abordarà els avanços i les expectatives al voltant de la computació quàntica. 

12.50 h Bitcoin i CBDC 

Montse Guardià, Presidenta del Consell de Supervisió (UPC), analitzarà el paper del Bitcoin i les monedes digitals dels bancs centrals (CBDC) en l’ecosistema financer. 

13.10 Convergència de tecnologies 

Eduard Martin, CIO de Mobile World Capital, explorarà com la convergència de tecnologies està modelant el futur digital. 

13.30 h Cloenda 

Gina Tost, Secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat, clourà l’esdeveniment amb reflexions finals i agraïments als participants. 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:  

La participació a la jornada Reus Technology Summit’24 és gratuïta, amb inscripció prèvia a través de l’enllaç de la pàgina web de REDESSA: https://www.redessa.cat/agenda/reus-technology-summit-tendencies-2024-cluster-tic/  

També et pot interessar

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

REDESSA col·labora amb el Fòrum inversor EconomistesBAN

Aquest fòrum és la 67ª Edició del Fòrum d’Inversió d’EconomistesBAN, Xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Se celebrarà aquest dijous, 11 de juliol, de 18 a 20 h i té la finalitat de ser una eina més al servei del teixit de les start-ups de...