SERVEIS A L'EMPRESA SUBVENCIONS

Donem suport a la iniciativa empresarial, la generació de llocs de treball i la promoció econòmica a través d'assessorament especialitzat i centres d'empreses flexibles que s'adapten a tot tipus de negocis

 

QUINS SÓN ELS AJUTS?

Convocatòria oberta

 Fins al 30 de setembre. Fins a 2.000 €:

• Creació i establiment d'empreses a Reus. Per a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros per la seva posada en funcionament.
• Manteniment d'un establiment o negoci a través d'un traspàs. Per a les empreses establertes a Reus, que adquireixen un negoci ja en funcionament, que continuïn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables.
• Millora en les instal·lacions d'empreses i/o negocis ja existents a Reus. Per a les empreses establertes a Reus, que no siguin de recent creació i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros en reformar i/o modernitzar el seu negoci ubicat a Reus.

Les empreses podran obtenir un màxim de fins a 2.000 euros per cada línia, sempre que hagin fet una inversió de com a mínim 10.000 euros entre l'1 de setembre de 2018 i el 30 de setembre de 2019.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament AQUÍ

CONSULTA LA CONVOCATÒRIA

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tant si ets un emprenedor com si la teva empresa ja està consolidada et podem ajudar. Contacta amb nosaltres al telèfon +34 977 300 304, per email a redessa@redessa.cat o mitjançant el següent formulari.

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.

DESCARREGA ELS NOSTRES DOSSIERS INFORMATIUS

Click per a descarregar