SET EMPRESES PARTICIPEN AL LABORATORI D’INNOVACIÓ DE L’INNOLAB DE REDESSA

Redacció: 01/12/2021

Aquest mes de novembre s’ha tancat la primera fase del programa, centrada en la formació per a implementar la innovació a l’empresa. Així, els mentors i mentores han parlat de tècniques i models d’innovació, amb l’objectiu de preparar els participants per a que puguin implementar els projectes d’innovació que sorgeixien de l’Innolab.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor que “els participants en l’Innolab tenen perfils molt diversos i els seus projectes se centren, en la majoria de casos, en la innovació en l’àmbit de l’aplicació de les noves tecnologies i en la millora dels serveis”.

Les empreses participants són les següents: , companyia de consultoria i desenvolupament de especialitzada en el sector sanitari i sociosanitari , especialitzada en vidres intel·ligents per al sector nàutic;

Es tanca la fase de formació del mes de novembre i  s’inicia ara el mentoring personalitzat per desenvolupar cada un dels projectes

Un total de 7 empreses participen en la primera edició del laboratori d’innovació de l’Innolab de REDESSA. Aquest mes de novembre s’ha tancat la primera fase del programa, centrada en la formació per a implementar la innovació a l’empresa. Així, els mentors i mentores han parlat de tècniques i models d’innovació, amb l’objectiu de preparar els participants per a que puguin implementar els projectes d’innovació que sorgeixien de l’Innolab.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor “l’elevat nivell dels mentors i mentores de l’Innolab: comptem amb professionals de referència al país en temes d’innovació oberta i disruptiva. El format teòric d’aquestes primeres sessions ha assentat les bases que permetran treballar a partir d’ara cada projecte d’innovació de manera personalitzada, per fer viable la seva posterior implementació a les empreses”.

Els participants en l’Innolab tenen perfils molt diversos i els seus projectes se centren, en la majoria de casos, en la innovació en l’àmbit de l’aplicació de les noves tecnologies i en la millora dels serveis. Les empreses participants són les següents: Qbed Consulting, companyia de consultoria i desenvolupament de software; Fabricante Lunas, especialitzada en vidres intel·ligents per al sector nàutic; Comercial Brell, empresa de tradició familiar especialitzada en la distribució d’embotits i formatges; Festiari, empresa que reprodueix en goma els elements del seguici festiu dels municipis de Catalunya; Laboratoris Escuredo, dedicada a l’anàlisi, diagnòstic i control especialitzat en el sector agrícola, clínic, alimentari i mediambiental; Hotel Monument Spa Mas Passamaner, hotel restaurant de 5 estrelles situat en una masia modernista obra de Lluís Domènech i Montaner; i Grupo Mimara: dedicat a la creació i gestió de llars i residències per a gent gran.

Un cop finalitzada la fase de formació, les empreses participants inicien ara les sessions de mentoring personalitzat. Està previst que els projectes d’innovació es vagin tancant durant el primer trimestre de 2022.

L’Innolab de REDESSA és un programa pilot que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

També et pot interessar