S’OBRE EL CONCURS PÚBLIC PER L’EXPLOTACIÓ DEL RESTAURANT DEL GAUDÍ CENTRE

Redacció: 27/09/2021

L’empresa municipal REDESSA, que gestiona l’espai per encàrrec de l’Ajuntament de Reus, ha invertit gairebé 40.000 euros  per adequar les instal·lacions

Aquest matí s’ha publicat al perfil del contractant la licitació per l’explotació del restaurant del Gaudí Centre. El cànon que s’estableix per l’empresa adjudicatària és de 2.000 euros al mes, més IVA. En aquest sentit, i tenint en compte la situació actual de pandèmia, s’ha establert un període de carència fins al 30 de juny de 2022, començant a abonar les mensualitats a partir de l’1 de juliol de 2022. La durada del contracte és fins a 31 de desembre de 2035.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “la nova licitació incorpora una millora important respecte a l’anterior, ja que REDESSA ha fet una inversió prèvia de gairebé 40.000 euros per adequar l’espai, per tal que l’adjudicatària no hagi d’invertir en la infraestructura i pugui iniciar l’activitat de manera pràcticament immediata”.

Els criteris d’adjudicació valoraran l’oferta més avantatjosa i es determinaran tenint en compte la millor relació qualitat-preu. Pel que fa a criteris que depenen d’un judici de valor, es donarà la màxima puntuació a l’empresa que presenti una millor oferta de servei i gastronòmica. Es tindrà en compte la utilització de productes de proximitat i de temporada. També es valorarà la presentació de cartes/menús que variïn la seves propostes en funció de l’època de l’any i que tinguin diferents propostes en festius i laborables i amb alternatives per a intoleràncies, i/o menús especials per a diferents tipus de dietes. Una carta de vins amb presència de denominacions d’origen del territori i una gamma variada, serà un altre dels criteris subjectius que puntuaran, juntament amb l’oferta de plats exclusius del restaurant, la cuina d’autor, creativa o d’avantguarda. Com a explicat la consellera delgada de REDESSA, “la voluntat és ajudar a recuperar l’activitat en aquest espai emblemàtic i potenciar l’oferta gastronòmica de la ciutat”. Altres aspectes a considerar seran la vinculació amb la marca Gaudí, valorant positivament la inclusió de la paraula “Gaudí” al nom comercial del restaurant, i l’adequació dels espais.

La superfície útil total de planta és de gairebé 225 m2, amb una terrassa de poc menys de 130 m2, una terrassa de cuina de 28,64 m2 i una terrassa per a públic al sobreàtic, de 33,28 m2. L’adjudicatari disposarà també d’un magatzem a la planta -1 de 52,76 m2 i addicionalment podrà realitzar un servei de terrassa a l’exterior de la Plaça del Mercadal.

Les empreses interessades a participar en el concurs podran fer una visita a les instal·lacions del restaurant del Gaudí Centre. Per fer-ho, tenen 10 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la licitació per inscriure’s a la visita a través del correu [email protected] i només hi podrà assistir una persona per empresa.  

El termini de presentació d’ofertes és fins a 35 dies naturals des de l’endemà de la publicació de la licitació. Tota la informació de la licitació es pot consultar a través del perfil del contractant de REDESSA i a través de la pàgina web de www.redessa.cat

També et pot interessar