TROBADA D’EMPRESES VINCULADES AL PARC TECNOLÒGIC I D’INNOVACIÓ DEL TECNOPARC I EL PARQUE GARAIA DE MONDRAGÓN

Redacció: 11/07/2022

Les dues ciutats estan agermanades a través de l’APTE (Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España) i han participat en una jornada de networking, que s’ha pogut seguir via streaming

El Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus ha participat en una jornada tecnològica organitzada pel Parque Garaia de Mondragón, amb el qual està agermanat durant tot l’any 2022. Aquest agermanament, que es fa en el marc del conveni amb l’APTE (Asociación de Parques Científicos y Tecnológicos de España), ha de servir per a compartir experiències que puguin derivar en oportunitats per a les empreses vinculades als dos parcs.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “aquests agermanaments vinculen parcs de característiques i activitats similars i ofereixen la possibilitat de compartir i replicar actuacions d’èxit”. 

En el marc d’aquesta col·laboració, aquest matí s’ha fet una jornada tecnològica organitzada pel parc del País Basc, que ha servit per a connectar tres empreses del seu ecosistema: Iruña Tecnologías, Diaradesign i CIN Advanced Systems; amb tres empreses vinculades al Clúster TIC, el qual té seu a REDESSA Tecno, que són: Ipte, Proacit i Etecnic. Les empreses participants estan especialitzades en automatització industrial, indústria 4.0, robòtica i mobilitat.

La Comunitat REDESSA ha pogut seguir la jornada via streaming. REDESSA compta amb tres centres d’empreses amb més de 150 empreses instal·lades, que sumen un total d’uns 1.400 professionals, la meitat dels quals es dediquen al sector tecnològic.

També et pot interessar